Nova lica u timovima mentora showa "The Voice – Najljepši glas Hrvatske"

Nova lica u timovima mentora showa "The Voice – Najljepši glas Hrvatske"

Foto: HTV

DRUGA SEZONA popularnog HRT-ovog showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”, koja počinje 23. siječnja, donosi promjene u timovima nekih mentora. Mentori Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak u svojim timovima imaju po dvoje savjetnika – glazbenog producenta i vokalnog trenera – koji im pomažu u radu s natjecateljima. 

 
The Voice Najljepši glas Hrvatske - 2. sezona

Neočekivano, svemoguće ili nemoguće - što čeka mentore u drugoj sezoni #TheVoiceHRT pratite od 23. siječnja na #HRT!

Posted by The Voice - Najljepši glas Hrvatske on Sunday, January 10, 2016


Ove godine mentorica Indira Levak odabrala je nove savjetnike, a to su producent Branimir Mihaljević i pjevačica Daria Hodnik. "Glazbeni producent je važan član mentorskog tima jer pomaže pjevačima oko interpretacije i bitno pridonosi ukupnom dojmu izvedbe“, kazao nam je Branimir koji je iznimno sretan što ga je Indira pozvala da bude dio njezina tima u drugoj sezoni The Voicea – Najljepšeg  glasa Hrvatske. Branimir je radio s mnogo mladih talenata i izvođača i kaže da je spreman sve tajne zanata otkriti onima koji imaju hrabrosti prijaviti se na ovo natjecanje i tako započeti svoju pjevačku karijeru.

"Kao članica kvarteta Apsolut A, s kojim sam sudjelovala u brojnim emisijama Hrvatske radiotelevizije, vidjela sam koliko je važan ustrajan i predan rad s kandidatima na pjevačkim natjecanjima“, rekla je Daria koja je kao prateći vokal sudjelovala i u popularnom showu HTV-a  Zvijezde pjevaju. Sada će biti bliže natjecateljima i očekuje da će svojim iskustvom i znanjem pomoći svakome u što lakšem svladavanju pjevačkih izazova s kojima će se susretati.

 Do promjene je došlo i u timu mentora Ivana Dečaka. Uz producenta Aljošu Šerića, u radu s natjecateljima Dečaku će pomagati pjevačica Antonia Matković Šerić.

"Ivan i Aljoša puno su mi pričali o iskustvu u prvoj sezoni i zato sam presretna što sam dio tima koji će mladim ljudima pomoći na samom početku karijere“, rekla je Antonia. Priznala je da željno iščekuje početak rada s natjecateljima. „Sve svoje znanje i iskustvo dat ću tim mladim ljudima“, kazala je Antonia, koju veseli druženje s natjecateljima i svim sudionicima showa."U prvoj sezoni smo se zbližili s natjecateljima koji su bili u Ivanovom timu i susrećemo se često na gažama. A najveća pobjeda svakoga od nas je kada vidimo da i oni imaju koncerte i suradnje koji su im prilika za uspon u pjevačkom svijetlu, a dobili su je upravo zahvaljujući The Voiceu“, kazao je Aljoša te najavio da će i u drugoj sezoni biti podrška natjecateljima u njihovu napredovanju tijekom showa.

Tonyju Cetinskom u radu s natjecateljima i dalje će pomagati producent i skladatelj Miro Buljan, te pjevačica Djordjija Palić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Prva sezona opravdala je moja očekivanja. The Voice je realiziran na visokoj razini, a natjecatelji su bili kvalitetni i uporni u radu i napredovanju kroz show“, rekao je Miro, koji prati sve inozemne inačice showa i kojemu je velika čast sudjelovati u ovoj hrvatskoj.

I u drugoj sezoni natjecateljima će prenositi svoje znanje i iskustvo, istodobno poštujući senzibilitet svakoga od njih i njihov odabir glazbenog žanra. Presretna što će nastaviti rad u The Voiceu – Najljepšem glasu Hrvatske je i Djordjija Palić. „Prva sezona je bila i svojevrsno upoznavanje s formatom, ali sada točno znamo što nas čeka u kojoj fazi natjecanja, i očekujem da će nam biti jednostavnije“, rekla je Djordjija, koja se i ove sezone nada karizmatičnim kandidatima, spremnima na mnogo rada i truda.

Jacques Houdek i ove sezone surađivat će sa skladateljem i producentom Tihomirom Preradovićem, te s pjevačicom Marinom Đurović Ćelić.

"Izazov je raditi s mladim ljudima i pomoći im na putu kroz The Voice“, kaže Tihomir, koji osjeća veliku odgovornost za svoj rad u showu. „Kao i u prvoj sezoni, i u drugoj ćemo pokušati pomoći natjecateljima da upiju što više našega iskustva i znanja te daju maksimum u izvedbama koje su pred njima“, poručio je Tihomir i ponovno istaknuo da, svi koji se prijavljuju za ovaj show zapravo žele jednog dana biti na mjestu mentora.

"Prva sezona je predivno iskustvo rada s mladim natjecateljima kojima sam pokušala prenijeti svoje znanje o pjevanju, scenskom pokretu i glumi“, kazala je Marina, koja je ponosna na svakog natjecatelja iz Jacquesova tima u prvoj sezoni. Raduje se kada vidi da članovi iz prve sezone postupno grade svoju karijeru na temeljima koje su zajedno utvrđivali tijekom showa.

Prva emisija nove sezone na rasporedu je u subotu, 23. siječnja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara