Nova Miss interneta Dora Markotić Martinez: Imala sam nemoralnih ponuda u poslu

Foto: Press fotografije

DORA MARKOTIĆ MARTINEZ nova je Miss Interneta, a tu je titulu osvojila glasovima posjetitelj koji su upravo njezin izgled smatrali najboljim. Dora ima 19 godina i iz Varaždina je, a manekenstvom se bavi već duže vrijeme. Prijavila se na natjecanje, kaže, bez ikakvih očekivanja.

"Poslala sam mail sa slikama, onako, bez veze i bez ikakvog očekivanja. Kada sam vidjela da se glasa putem poruka, nisam htjela svoje gnjaviti da glasaju za mene, jer sam ih to molila kada sam 2009. godine bila na izboru za Miss Hrvatske, osvojila sam titulu prve pratilje. A ova me pobjeda baš iznenadila. Drago mi je zbog toga, danas je to u Hrvatskoj bitno, trebaš imati neku titulu, da ljudi čuju za tebe, pa da dobiješ više prilika da radiš. Ja se već neko duže vrijeme bavim manekenstvom, i imam puno posla, ali mislim da mi ova titula definitivno može samo pomoći, a ne odmoći", rekla je za Index nova Miss.

"Pozirala bih u seksi editorijalu, ali nikako ne u nekom vulgarnom"

Da na fotografijama izgleda lijepo svjedoči i pobjeda koju je upravo odnijela, a bi li bila spremna pokazati i malo više golotinje pred kamerama? "Nemam ništa protiv seksi fotografija, ali ja sam više za neku senzualnost, ženstvenost, ništa pretjerano i ništa vulgarno, definitivno sam protiv toga. Tako da se sigurno neću naći u takvoj nekoj priči, najviše što bih išla je eventualno neki FHM ili Klik, ali da postavim neke uvjete i da to bude u granicama neke pristojnosti", otkrila nam je Dora.

Jedna od nagrada za osvojenu titulu je i estetska operacija po želji pobjednice. No, Dora kaže kako taj dar neće iskoristiti. "Neću izabrati nikakav zahvat, ja sam u potpunosti zadovoljna svojim izgledom i ne bih ništa mijenjala. Mislim da nema potrebe, ako nešto postoji, to su samo neke sitnice, a poslije onda možda ne bih bila zadovoljna promjenom. Tako da ću tu operaciju nekome pokloniti, a ja sigurno neću ništa, niti sam ikada prije nešto radila na sebi, pa imam samo 19 godina, na znam kada bih stigla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dora se u manekenstvu susrela s "nemoralnim ponudama", ali na takvo nešto nikada ne bi pristala

Budući da se bavi manekenstvom, otkrila nam je koliko bi daleko bila spremna ići da postigne uspješnu karijeru. "Ne bih nikada bila spremna graditi karijeru preko nečijeg kreveta. Da sam mislila, već bih to bila učinila, bilo je prilika, nažalost. U tom svijetu ih ima i previše, lagala bih kada bih rekla da se nisam susrela s tim. Svaki put sam odbila i uvijek ću odbijati. Hvala Bogu, mama me tako odgojila, da takve stvari jednostavno ne dolaze u obzir. Dovoljno cijenim sebe i smatram da trudom još uvijek mogu postići puno više nego takvim putem", kaže Dora.

Iako svojim izgledom atraktivna manekenka golica maštu mnogih muškaraca, ona je onog pravog već pronašla i u sretnoj je vezi. "Imam dečka. To je jedan zdrava, normalna veza, kakva i treba biti. Konačno imam uza sebe osobu koja mi je i prijatelj i dečko, i koja me razumije i u svemu mi je potpora. iznimno sam sretna i ne bih nikada mijenjala ovu trenutnu situaciju. On nije ljubomoran na moj posao, niti na poziranja. Dovoljno je samouvjeren i dovoljno zreo da nema problema s takvim stvarima, shvaća da je to sve posao. Dapače, ja uvijek za svaku svoju ponudu tražim njegov savjet jer cijenim njegovo mišljenje", otkrila nam je Dora.

"Nisam pristalica seksa za jednu noć"

Dodaje kako ju je dečko osvojio time što je kompletna osoba. "S obzirom da sam još uvijek mlada, bilo bi čudno da mi vanjski izgled nije bitan, je, to je ono što prvo vidim. Ali ne bih se mogla zadovoljiti samo time, jako mi je bitna osobnost, karakter, pamet, razgovor, šarm, sve to", kaže ovogodišnja Miss interneta. Čak da i nije u vezi, teško da bi je itko mogao namamiti u krevet samo na jednu noć, jer nije pristalica takvog odnosa. "Iskreno, to me nikada nije privlačilo. Uvijek su predrasude o manekenkama, da kod njih to ide pod obavezno, no ja sam drugačije odgajana, možda sam malo više konzervativna, tako da ja nisam za tu opciju, prije sam za ozbiljnu vezu", rekla nam je lijepa Dora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara