Nova Miss prošetala pistom u donjem rublju

Nova Miss prošetala pistom u donjem rublju

HOTEL International danas je bio poprište posebnog vizualnog događaja - Lisca je zainteresiranima predstavila novu kolekciju donjeg rublja, a nosile su je brojne poznate manekenke, kao i mlade nade koje tek počinju vladavinu domaćim modnim pistama. Donje rublje, poručuju iz Lisce, detalj je na kojeg svaka žena treba pripaziti, pa u galeriji možete dobiti ideju za eventualno večernje izdanje kojim ćete svog muškarca ostaviti bez daha. Što se muškog roda tiče, samo gledajte i uživajte...

Aktualna Miss Hrvatske, koju mediji sustavno ignoriraju, prošetala se prvi put u donjem rublju nakon što je zaradila spomenutu titulu. Tajana Jeremić na Liscinoj, ali i drugim revijama, skuplja iskustvo za predstojeći Izbor za Miss svijeta, koji će se 1. prosinca održati na kineskom otoku Sanyu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelena Glišić, Vedrana Linardić, Jelena Orešković i brojne druge manekenke koje odlično kotiraju u Indexovom Izboru za najljepšu Hrvaticu u izdanju za kojeg su zaslužni Liscini stilisti i dizanjerske snage oduševile su goste Internationala. Sudeći po uvidu u novu kolekciju, u modi je odvažnost, a to se prvenstveno odnosi na materijale - zlatno, životinjski uzorak i vječna čipka trebali bi vam pomoći u osvajanju frajera, ili samo u činjenici da ste sami sebi - jednostavno neodoljivi.

D.K.
Foto: I.L.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara