Nova Ronaldova cura plijeni pažnju prekrasnim tijelom i igricama s loptom

Nova Ronaldova cura plijeni pažnju prekrasnim tijelom i igricama s loptom

CRISTIANO Ronaldo postao je ovog ljeta najpoznatiji svjetski hedonist - fotografije s njegovog ljetovanja svakodnevno obilaze svjetske medije, a puno se piše i o njegovim ljubavima te djevojkama s kojima se navodno upušta u kratkotrajne avanture. Nova u nizu Ronaldovih ljepotica je 30-godišnja talijanska manekenka Letizia Filippi, a nakon samo nekoliko tjedana ljubavi i ona je dobila svoj dio medijskog kolača.

Letizia je proteklog vikenda plijenila poglede u jednom talijanskom ljetovalištu, a čini se kako joj objektivi u privatnom životu nimalo ne smetaju. Nakon igre s loptom paparazze je dobro počastila - pri ulasku u more "slučajno" joj je ispao gornji dio badića, ali se na vrijeme snašla pa će bradavice u javnosti pričekati neku drugu priliku.

Veza zahvaljujući Ronaldovoj upornosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23-godišnji nogometaš novu je ljubav upoznao dok je ljetovao s prošlom djevojkom, "skandaloznom" Nereidom Gallardo, i to samo tjedan dana prije njihovog prekida. Sve je, prema pisanju britanskih tabloida, počelo na luksuznoj jahti, na kojoj su Ronaldo i Letizia večerali, a tu je i stalo - na zahtjev talijanske manekenke. Nogometaš je bio uporan pa je nakon nekoliko dana uspio dobiti njezin broj mobitela i doznao da je riječ o "ljepotici s pedigreom" - godine 1994. bila je druga pratilja na Izboru za Miss Italije te je snimila brojne golišave editorijale.

Ronaldova bivša djevojka Nereida Gallardo još je prošlog tjedna inzistirala na tvrdnji kako je i dalje u vezi s popularnim nogometašem. Nakon što su joj novinari pokazali fotografije na kojima "njezin dragi" izmjenjuje nježnosti sa sedam godina starijom Talijankom, rekla je: "Ima mi mnogo toga za objasniti!". Čini se kako je faza objašnjavanja gotova pa atraktivni ljubavni par nesmetano uživa u zadnjim danima ljeta.

M.A.
Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara