Nova sapunica na pomolu: Gordan Giriček ljubuje s Kirinovom Hanom?

GORDAN GIRIČEK, hrvatski košarkaš s američkom adresom, javnosti poznat i iz sportskih, ali i iz tabloidskih stupaca, vratio se u Hrvatsku na godišnji odmor i u četvrtak navečer perifernu televizijsku voditeljicu izveo na (romantičnu) večeru u poznati zagrebački restoran "Pod starim krovovima". Fotografi su ih nanjušili već prije predjela, a šuška se i da je upravo Hana bila ta koja ih je pozvala, jer mlada voditeljica čini se ima tabloidskih ambicija.

Hana Tabaković preferira muškarce iz "visokog društva"

Zatečeni očevici spremno su potvrdili kako je ovaj neobičan par tijekom večere djelovao neuobičajeno blisko za ljude koji su se tek nedavno upoznali, a navodno je Hana već tijekom večere, u žaru uzbuđenja uzela mobitel u ruke kako bi se sms-om pohvalila prijateljici da večer provodi u "visokom društvu". I Hana i Gordan proteklih dana bili su nedostupni za komentar, ali jedna fotografija dovoljna je da pokrene kuloarske priče o novoj sapunici, koja je, izgleda na pomolu.

Gordan Giriček je, naime, već dvije godine u vezi s Amerikankom Leilani Marshall, po zanimanju odvjetnicom koja slobodno vrijeme provodi osim u Giričekovom zagrljaju pjevajući po lokalnim jazz klubovima u Phoenixu, a ista bi se Gordanu uskoro trebala pridružiti na ljetovanju koje naš najtrofejniji košarkaš planira provesti sa kćeri Larom na hrvatskoj obali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Giričeku punjenje tabloidskih stupaca postao hobi

Giriček je prije dvije godine javnost više zainteresirao svojim privatnim životom nego utrpavanjem  trica preko bare, kada je započela medijska sapunica koju je pokrenula Gordanova bivša žena i majka njegove kćeri Nataše Gulan, s kojom se spetljao dok je Nataša bila studentica Fakulteta za kineziologiju i koja je studij u konačnici i ostavila kako bi njegovala karijeru supruge poznatog sportaša. Međutim, nije dugo trebalo da stvari krenu po zlu - brak se raspao, a Nataša je Giričeka javno prozivala otprilike jednom tjedno zbog alimentacije, grubosti, osnovnog nepoštivanja i na kraju navodnih prijetnji smrću koje je košarkaš upućivao Nataši i njezinoj majci. Nataša se za alimentaciju izborila, tako da mirne duše i dalje može dolaziti na posao (radi kao agent u Vipovoj službi za korisnike) noseći pod rukom Louis Vuitton torbice, Gordanova sklonost prema poluanonimnim damama, čini se, ne jenjava.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara