Nova TV s konja na magarca: Alka Vuica umjesto Doris Dragović

Nova TV s konja na magarca: Alka Vuica umjesto Doris Dragović

KAO što smo već pisali, novi veliki zabavni projekt Nove TV talk show "Jedan na jedan" trebala je voditi pjevačica Doris Dragović. No, umjesto jedne pjevačice na zalazu karijere na Novoj TV su se odlučili za jednu čija je karijera davno zamrla – Alku Vuicu.

Tjedni talk show nazvan "Jedan na jedan" osmislio je estradni menadžer Edwin Softić, koji će producirati show u suradnji s kućom "Kormedia".

Kako doznaje Večernji list, voditeljsku palicu namijenjenu Doris Dragović preuzela je Alka Vuica, koja je prema mišljenju čelnika Nove TV javnosti zanimljivija od "kraljice Torcide".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istovremeno smo pregovarali s Alkom, Doris, a imali smo i treću osobu, no, njezino ime ne želimo otkriti. Na kraju smo se, kao cijela ekipa, ipak odlučili za Alku. Ne mogu vam reći što je presudilo u njezinu korist, ali razgovarali smo s njima, promatrali ih, savjetovali se i Alka je pobijedila." – izjavio je Softić za Večernji list.

Sukladno prijašnjim najavama, talk show "Jedan na jedan" trajat će 50 minuta a ići će ponedjeljkom u 20 sati.

Iako je Softić ranije najavio kako u showu, koji će se bazirati na razgovoru s gostima iz svijeta estrade, sporta, filma i politike, neće biti previše provokacije, vjerujemo da su se upravo zbog činjenice da je show bez provokacije u principu dosadan odlučili za kvazi-provokativnu Alku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara