Novi album Michaela Jacksona samo na internetu

"Michael je jedini glazbenik kojem ne treba izdavač, on sve to može postići i preko interneta", rekao je Will.i.am, glavni producent povratničkog albuma, koji je uspješne suradnje ostvario s Justinom Timberlakeom i Pussycat Dolls. Njih dvojica našli su se krajem prošle godine kako bi novim, svježim beatovima vratili Jacksona na tron glazbene industrije, koji mu je, obzirom na brojne medijske gafove, svakog dana sve dalje.

Sve veće izdavačke kuće u SAD-u zbog velikog rizika od propasti odbile su Michaelov novi projekt, a rješenje koje je zasad najizvjesnije jest da će album osvanuti isključivo na internetu. Jackson se ispočetka protivio toj ideji, no proučivši internet shvatio je da su mnogi glazbenici značajne pomake u karijeri napravili emitiranjem svojih pjesama isključivo na internetu.

Ipak, u slučaju da se Michael definitivno odluči na on-line izdanje, bio bi to presedan u svjetskoj glazbenoj industriji, jer on, unatoč promašajima, i dalje spada u najprodavanije izvođače u povijesti.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara