Novi detalji nesreće srpske voditeljice: "Što mi je s rukom, jako me boli?"

Novi detalji nesreće srpske voditeljice: "Što mi je s rukom, jako me boli?"
Foto: Instagram

LIJEČNIK Sergej Patić opisao je što je na mjestu nesreće zatekao vozač hitne pomoći koji je prvi došao do srpske voditeljice kojoj je autobus otkinuo ruku. 

Bila je svjesna

"Vozač Dušan Vranješević je prvi prišao i vidio da je Dea svjesna. Pozvao je Hitnu pomoć i obavijestio dispečera i načelnika smjene da ima više povrijeđenih. Oni su poslali troja kola. On je zbrinjavao ruku s medicinskom sestrom koja radi u laboratoriju Dragiše Mišović. Njih dvoje su, inače, prvi počeli zbrinjavati povrijeđene", ispričao je doktor Pantić za Kurir

"Što mi je s rukom?"

Otkrio je i kako je Dea reagirala kad joj je prišao vozač. 

"Nije dizala paniku, iako je bila preplašena. Kad joj je Dušan prišao, vidio je da joj je rukav prazan. Budući da je taj prvi trenutak najgori i da od šoka nije shvatila o čemu je riječ, pitala ga je tiho: 'Šta mi je s rukom, jako me boli'", opisao je.

Trenutno je u šok-sobi

Dea se u međuvremenu probudila nakon operacije, a navodno su prve riječi koje je rekla bile: "Hvala bogu da sam živa." Njen partner, novinar Mladen Mijatović, otkrio je da se ona osjeća dobro i da se trenutno još uvijek nalazi u šok-sobi, piše Kurir

>>>Nakon operacije javio se dečko srpske voditeljice: "Najteže je prošlo"<<<

>>>Srpskoj voditeljici autobus otkinuo ruku: "Sjela je na pločnik i čekala pomoć"<<<

"Doktori je prate, povrede su bile izuzetno teške, nije bila u pitanju otkinuta ruka, već i druge povrede o kojima ja sada ne bih govorio. Znam da ima najbolji medicinski tretman i vjerujem da će ovo brzo prebroditi. Medicinsko osoblje kaže da je Dea vedrog duha, da se psihički dobro drži, te da je jaka i veliki borac", ispričao je tijekom gostovanja u jutarnjem programu TV Pink. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara