Novi fetiš: Cure odsad i u pregačama jako seksi

Novi fetiš: Cure odsad i u pregačama jako seksi

DA PREGAČA ne mora biti samo dosadan dodatak radnoj odjeći koji gotovo uvijek ostane potpuno nezamijećen i ignoriran, dokazala je dizajnerica Jadranka Hlupić kreiravši modernu seksi pregaču budućnosti koja bi uskoro mogla biti "must have" svakog trendy lokala koji drži do izgleda svojih osoblja.

Kako ovaj inače "banalni" proizvod izgleda na djelu i koliko zapravo može iskakati iz okvira klasične namjene može se vidjeti na modnom performansu pod imenom "Modna diverzija" u galeriji Ulupuh u subotu 18. listopada. Događaj koji počinje točno u podne objedinit će autoričine modele pregača iz kolekcije Unzip 08, ali i elemente plesne koreografije koju je osmislila Andrea Široki. Osim na ovom performansu seksi high-tech pregače prisutne su i na Izložbi hrvatskog dizajna koja još uvijek traje na Zagrebačkom velesajmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli je performans samo nastavak šireg projekta prije spomenute galerije s ciljem približavanja disciplina primijenjenih umjetnosti i dizajna najširoj publici njihovim prezentiranjem iz drugog kuta, na neposredniji način.

M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara