Novi gaf Nove TV

Novi gaf Nove TV
IAKO smo od Nove TV već navikli na amaterizam i bezobrazno podcjenjivanje svojih gledatelja (ali i oglašivača od kojih žive), novi gaf Nove TV postavlja nove "standarde" u glupostima pri realizaciji zapravo jednostavnog TV programa.

Za danas (26. studeni) u 15:05 na programu Nove TV najavljen je film "Vrana 2". Umjesto njega, u navedeno vrijeme (nakon obilnog bloka reklama) počeo je film "Double X". Budući da su gledatelji Nove TV već oguglali na stalna kršenja najavljenog programa, sumnjamo da se netko previše uzbuđivao oko toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
No, pravo iznenađenje tek slijedi. Naime, kako saznajemo na Usenetu (hr.rec.tv), otprilike na polovici filma "Double X" slika nestaje, pojavljuje se logo Miramaxa i kreće prvotno najavljeni film "Vrana 2". Prolazi nekoliko minuta, ekran se ponovno zamračuje i ponovo kreće film "Double X", ali otpočetka. Prolazi još par minuta, slijedi blok reklama, nakon čega se radnja filma napokon vraća na mjesto na kojem je prekinuta.

Još jedan diskutant na navedenoj Usenet grupi ne krije svoje razočarenje istom televizijom, koja je prije nekoliko tjedana usred serije "Malcolm u sredini", kako je to već uobičajeno na Novoj TV, pustila petominutni blok reklama. No, tko god da je tada radio na realizaciji programa zaboravio je pauzirati seriju, pa je tako "Malcolm" tekao za svo vrijeme trajanja reklama.

To zaista može samo Nova TV.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara