Novi hrvatski filmski portal www.filmski.net

PRVI sveobuhvatni hrvatski filmski portal, koji će svoje stranice svakodnevno nadopunjavati novim vijestima, krenuo je danas na adresi www.filmski.net.

Te Internet stranice donose cjeloviti pregled kino, DVD i VHS izdanja u Hrvatskoj, s dnevnim vijestima iz igranog, ali i manje zastupljenog dokumentarnog, animiranog i kratkog filma, izvijestile su "Pragma komunikacije" za taj portal.

Uz sadržaj svakog u Hrvatskoj objavljenog ili prikazanog filma na portalu se mogu pronaći opsežne popratne informacije o glumcima, redatelju i producentu pojedinog filma.

Korisnici besplatnim registriranjem na portalu mogu sudjelovati u nagradnim igrama i kreiranju sadržaja - moći će ocjenjivati kvalitetu aktualnih filmova, pisati recenzije te ocijeniti recenzije drugih korisnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U rubrici "Uskoro" predstavljat će se filmske najave popraćene sinopsisom i atraktivnim foto galerijama koje prate tekstove svih na portalu predstavljenih filmova.

Rubrika "Hot Spot" donosi zanimljivosti iz života filmskih zvijezda, a putem rubrike "Dossier" može se pristupiti životopisima glumaca, redatelja i producenata.

"Top lista" redovito prati položaje filmova na svjetskim i domaćim filmskim top ljestvicama.

Na stranicama su predstavljeni međunarodni i domaći filmski festivali, od najvećih do lokalnih i tematski određenih.

Novost filmskog portala je usluga podsjetnika na film. Uz detaljan pregled svih kino projekcija u Hrvatskoj, te pregled filmova iz TV programa HTV-a, privatnih, lokalnih i TV programa susjednih zemalja, korisnici Filmskog neta mogu kreirati podsjetnik za pojedinu filmsku projekciju ili emitiranje, koji u određeno vrijeme stiže na njihovu e-mail adresu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara