Novi Jacko: Ricky Martin unajmio rodilju i postao otac dvojice dječaka

Novi Jacko: Ricky Martin unajmio rodilju i postao otac dvojice dječaka

NEKADAŠNJA latino atrakcija, Ricky Martin, postao je otac dvojice dječaka. Ricky je, naime, uposlio anonimnu ženu kako bi rodila njegovu biološku djecu, jer je pjevač, kojega se često spominje u homoseksualnom kontekstu, osjetio potrebu i zaključio da je vrijeme za očinstvo. 36-godišnji pjevač svoje vrijeme odlučio je posvetiti sinovima rođenima prije nekoliko tjedana pa je njegova glasnogovornica objavila kako se Ricky s glazbene scene povlači na najmanje godinu dana kako bi se mogao brinuti o sinovima, koji su već stigli u njegovu obiteljsku kuće u Portoriku.

Time je Ricky okrenuo novi list u svom životu - iako njegova seksualna orijentacija već godinama popunjava trač rubrike, još od pjevačevog prekida s televizijskom voditeljicom Rebecom de Albom 2005. godine. Ricky i de Alba godinama su bili u romantičnoj vezi i pjevač je tada više puta priznao kako je Rebeca ljubav njegova života te je čak bilo najavljeno i spektakularno vjenčanje, međutim, par se rastao, a javnosti nije ponudio nikakvo objašnjenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neposredno nakon prekida veze Ricky je gostovao u showu američke televizijske legende Barbare Walters koja ga je tom prilikom zamoilila da objasni svoju seksualnu orijentaciju, ali glasine da (ipak) voli dečke Ricky Martin nije potvrdio, ali ni opovrgnuo, već je Barbari ponudio diplomatski odgovor. "Seksualna orijentacija je vrlo privatna stvar i svatko se sa svojom nosi kako najbolje umije", odgovorio je. Neko vrijeme "bliski" prijatelji latino zvijezde neprekidno su u medijima iznosili tvrdnje kako Ricky ipak jest homoseksualac, a Rickyjev dermatolog je to spomenuo u intervjuu koji je dao časopisu Henriksen. Međutim, u Rickyjevu obranu je stala i naša Nina Morić, koja se proslavila upravo zahvaljujući njemu, kada je rekla: On je senzualan muškarac i sve su žene lude za njim. Ima snažnu seksualnu energiju koja fascinira i muškarce".

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara