Novi pristup kosi – Sušite i oblikujte kosu istovremeno!

Novi pristup kosi – Sušite i oblikujte kosu istovremeno!
Foto: Press

SUŠILA za kosu mogu biti velika i nespretna za rukovanje, izbacuju zrak visoke temperature što izaziva oštećenje kose i sve to s rizikom da se kosa uplete u mrežicu filtera. Ponekad postižu jako visoke temperature, a posebno kada se drže blizu glave.

Znanost o kosi

Dyson je uložio preko 50 milijuna funti u razvijanje Dyson Supersonic™ sušila za kosu, uključujući i vrhunski laboratorij posvećen istržuvanju znanosti o kosi. Dysonovi inženjeri proučavali su kosu od korjena do vrha kako bi shvatili kako reagira na stres, kako je održati zdravom i kako je stilizirati.

Dyson Supersonic™ sušilo za kosu koristi brzi, ali usmjeren protok zraka, uravnoteženo leži u ruci, tiši je od ostalih sušila te inteligentno kontrolira temperaturu kako bi zaštitio kosu od utjecaja visoke temperature obzirom da ima pametnu kontrolu topline koja pomaže da kosa nije izložena nepotrebno visokoj temperaturi.

Osnaženo je patentiranim Dyson digital motorom V9, kojeg je napravio tim od preko 15 inženjera. Zato što je motor mali i kompaktan mogli su ga smjestiti u dršku i okružiti prigušivačima zvuka kako bi dodatno smanjili buku. Dyson Supersonic™ sušilo za kosu napravljeno je da bude tiše od ostalih sušila, bez kompromisa što se tiče brzine sušenja.

Brzo i usmjereno

Uobičajena sušila za kosu ponekad mogu imati slabi protok zraka, što znači da su spora. Druga mogu imati jaki protok zraka, no ne nužno i kontroliran. Dyson Supersonic™ stvara usmjereni mlaz zraka pod kutem od 20° za kontrolirano, precizno sušenje i stiliziranje. Omogućava vam da istovremeno osušite i stilizirate kosu.

Postavke i nastavci

Dyson Supersonic™ sušilo za kosu ima 4 postavke temperature, tri postavke protoka zraka i ispuh hladnog zraka. Dysonovi inženjeri napravili su tri precizna magnetna nastavka kako bi još više kontrolirali protok zraka i tako postigli različite stilove.

Nastavci ostaju hladni na dodir. Koristeći Heat Shield tehnologiju vrući zrak se zadržava u "sendviču" hladnog zraka tako da površina nastavaka ostane hladna.

Zato što su magnetni, svaki nastavak (mlaznica) jednostavno je staviti i skinuti.

Dostupnost
Ovlašteni distributer: Tehno Mag d.o.o. Slavonska avenija 53, Zagreb

Dostupan je na webu i kod ovlaštenih partnera

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;