Novi roman Marijane Perinić Jesi online? ulazi u virtualni prostor pun sreće, ali i mračnih tajni

Novi roman Marijane Perinić Jesi online? ulazi u virtualni prostor pun sreće, ali i mračnih tajni

Foto: Press

NAKON ostvarenog značajnog uspjeha i rasprodanih naklada zbirke priča sa stand up comedy nastupa Gore ne može (izdavač Vuković & Runjić, 2010.) i romana Šaka suza, vrića smija (izdavač Centar za kreativno pisanje, 2012.), Marijana Perinić, poznata hrvatska spisateljica, stand up komičarka, imitatorica i voditeljica objavila je novi roman.

Kvalitetu i aktualnost novog Marijaninog romana Jesi online?, napisanog u formatu dopisivanja putem mobilnih aplikacija (Facebook, WhatsAPP, Viber, Skype, Gmail, poslovni mail...), prepoznalo je Ministarstvo kulture dodijelivši mu potporu za poticanje književnog stvaralaštva, dok se reakcije čitatelja očekuju nakon 8. lipnja, kada će se u 20 sati u "Atriju-TORTE i to" održati predstavljanje knjige.

Jesi online? roman je u kojemu autorica na sebi svojstven, brz, duhovit, način ulazi u virtualni prostor napučen humanim namjerama, ljubavlju, srećom, stresom, strahom, smijehom, suzama, povjeravanjem, ali i mračnim tajnama, neuobičajenim navikama i lažima, u prostor koji je kulisa njene priče o pet ženskih sudbina, obiteljskim tajnama, pogrešnim odlukama i bolnim istinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljanje romana vodit će Iva Šulentić, o knjizi će uz autoricu i ilustratora i dizajnera naslovnice knjige, Nika Titanika govoriti književnica Milana Vuković Runjić, ovogodišnja dobitnica nagrade Grada Zagreba, a o stvarnosti društvenih mreža i virtualnih prijateljstava poznata psihologinja i publicistica Mirjana Krizmanić.

Stand-up komičarka i spisateljica Marjana Perinić iza sebe ima više od 400 nastupa u hrvatskim klubovima te brojna gostovanja diljem regije. Pokrenula je prvi tematskim stand-up comedy show u regiji o muško-ženskim odnosima Štiklom u mozak, loptom u dupe, koji već godinama bilježi izvanredan uspjeh.

Od 2013. godine organizira i vodi književne večeri pod nazivom Ženska priča, na kojima ugošćuje uspješne hrvatske autorice književnosti i publicistike.

Trenutačno je vjerojatno najpoznatija po imitiranju aktualne predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović budući da na kanalu YouTube njezini nastupi broje stotine tisuća pregleda. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara