Novi suprug Mel B. ima sudski dosje nasilnika

Novi suprug Mel B. ima sudski dosje nasilnika

AKO je suditi po onome što piše "Daily Mirror", brak koji je nedavno sklopila Melanie Brown, britanska pop-pjevačice široj javnosti poznata kao "Scary Spice", bi mogao biti pod sjednom mračne prošlosti njenog novog životnog suputnika.

Glazbeni producent Stephen Belafonte koji se 6. lipnja tajno vjenčao s Mel B. je, naime, prije četiri godine uvjetno osuđen zbog premlaćivanja svoje tadašnje djevojke Nicole Contreras. Belafonte je napad, zbog kojeg je pozvana policija, priznao pred sudom objasnivši da je bio pijan.

Prilikom napada je osim nanošenja vidljivih fizičkih ozljeda Contrerasovoj - koja mu je inače rodila dijete - optužen i da je pljunuo u njen mobitel. Kalifornijski sudovi, tradicionalno blagonakloni prema celebrityjima, su umjesto zatvorske kazne Belafontea poslali na tečaj "upravljanja bijesom" kojeg je Belafonte, nakon čestih prekida, uspio završiti tek 2005. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belafonteu je brak s Mel B. drugi u životu. Godine 1997. se vjenčao s Nancy Carnell te rastao nakon tri mjeseca. Mnoge bivše djevojke su stupile u kontakt s redakcijom "Mirrora" i drugih medija optuživši Belafontea da ih je "bezočno varao", odnosno da se ponašao kao "čudak" i "psihopat". Godine 1999. Belafonte je bio osuđen na "društveno korisni rad" u dječjem vrtiću nakon što je u svađi kamenjem gađao automobil na auto-cesti. Međutim, Nicole Contreras tvrdi da se Belafonte promijenio te da će Mel B. s njime biti sretna.

Mel B., koja je nedavno uspjela dokazati da je rodila dijete Eddieju Murphyju, je već ranije bila udana za plesača Jimmyja Guizara. Brak je završio nakon 14 mjeseci, a iz njega Mel B. ima 8-godišnju kći.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara