Novinarka elegantnim potezom spriječila tipa da joj uđe u kadar i postala hit

Novinarka elegantnim potezom spriječila tipa da joj uđe u kadar i postala hit
Screenshot: Twitter

SNIMKA novinarke postala je hit na društvenim mrežama nakon što je elegantnim potezom spriječila starijeg muškarca da joj uđe u kadar kad je izvještavala o nesreći.

Darla Miles iz njujorškog ABC-ja 7 samo je radila svoj posao; izvještavala je ispred Lučke uprave New Yorka o nesreći u New Jerseyju. "Bit će puno zbrke dok čitava stvar ne završi", govorila je. No tad je muškarac počeo hodati ispred nje, ali nije mu dopustila da se ispriječi između nje i isporučivanja vijesti.

Ruka novinarke bila je brza i učinkovita, a korisnici društvenih mreža oduševljeni su njezinim profesionalizmom. Mnogi su primijetili kako nije čak ni pogledala u njegovom smjeru, a svoje izvještavanje nije zaustavila ni na sekundu.

"Pokušajte biti dobri u svemu što radite kao Darla Miles", komentirao je jedan korisnik Twittera. "Blok igra Darle Miles dobro je istrenirana. Vidjela je tipa bez da se okrenula", dodao je drugi.

Neki su se šalili kako se takve stvari ne uče tijekom studiranja, a Marla je to potvrdila. "Ovakve reflekse imate nakon izvještavanja o zločinima u New Yorku 10 godina", našalila se, a njezina objava postala je mem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara