Novo dno Nove TV: Vlahov ugostio Cecu

Novo dno Nove TV: Vlahov ugostio Cecu

SAMO na Novoj TV! Jedino je tom frazom moguće opisati dno koje su dotaknuli Petar Vlahov i Nova TV kad su u emisiji "Drugo lice" ugostili udovicu ratnog zločinca Arkana, Cecu Ražnjatović.

Autor i voditelj emisije "Drugo lice" Petar Vlahov smislio je "briljantan" način za povećanje gledanosti svoje emisije, pa je tako otputovao u Beograd, gdje je razgovarao s turbo folk pjevačicom i udovicom ratnog zločinca Arkana.

Priopćenje Nove TV puno samohvale govori o "prvom Cecinom predstavljanju hrvatskoj javnosti". Ta bi se javnost valjda trebala pokloniti do poda metro-Vlahovu što nas je počastio intervjuom s prvom predstavnicom najgoreg glazbenog šunda s ovih prostora, ujedno i udovicom čovjeka koji je prije manje od 15 godina sa svojom bandom klao, krao i ubijao po Hrvatskoj.

Ni činjenica da je Nova TV komercijalna televizija kao ni činjenica da je Ceca popularna u najprimitivnijim društvenim krugovima u Hrvatskoj ne može biti opravdanje za "predstavljanje hrvatskoj javnosti" žene koja se ne srami živjeti u vili koju je njezin pokojni mužić kupio novcem opljačkanim u ratnim pohodima po našoj domovini.

U telefonskom razgovoru s Vlahovom, koji nam se odmah pohvalio kako je sudionik Domovinskog rata i nosioc Spomenica akcija "Oluja" i "Bljesak", te kako će svoje osobno mišljenje o Ceci zadržati za sebe, kazao nam je kako je intervju napravljen isključivo zbog gledanosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem buru negativnih reakcija, očekujem da će ju gledati oni koji ju vole i koji ju ne vole, jer ona je sama po sebi kontroverzna. Ja radim na komercijalnoj televiziji i moj jedini interes je velika gledanost. Tko ne želi gledati Cecu na televiziji, može gledati druga dva TV programa." – kazao nam je Vlahov.

Od voditelja i autora emisije "Drugo lice" doznajemo kako je Ceca u emisiji rekla da se ne srami svog supruga, da je on za nju i njezin narod "veliki srpski komandant".

Na naše pitanje ne smatra li da intervju s udovicom ratnog zločinca, koja se otvoreno ponosi (ne)djelima svog supruga, pokazuje nedostatak senzibiliteta za stradanja u Domovinskom ratu, Vlahov nam je odgovorio: "Neki će to sigurno tako protumačiti."

Emisija "Drugo lice" s Cecom bit će emitirana u četvrtak, pa ako vas zanima što vam pametnog mogu reći Vlahov i Ceca, znajte da to možete saznati "Samo na Novoj TV".

Neven Barković

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara