Novogodišnji dočeci na gradskim trgovima: Dočekajte 2012. besplatno!

Foto: Borna Čavrag/Index; Jure Mišković/Cropix

NE ZNATE gdje i kako dočekati Novu 2012. godinu? Evo nekoliko prijedloga za to kako je dočekati - besplatno. Naime, u brojnim hrvatskim gradovima i ove su godine organizirani dočeci na glavnim trgovima, a na vama je samo da zgrabite bolju polovicu ili nekoga od prijatelja pod ruku, čašu kuhanog vina u ruku i u ugodnom društvu i dobroj atmosferi nazdravite novoj, nadamo se boljoj 2012. godini!

ZAGREB

Zagrepčani će Novu godinu na Trgu bana Jelačića čekati uz nastupe Jacquesa Houdeka, All4Play, Crvene koralje, Telefon Blues Band i New Gypsies, dok na Britanskom trgu nastupaju TBF-ovci.

KARLOVAC

Karlovčani će u Novu godinu na Trgu bana Jelačića ući uz Strings band i Slavonske lole.

RIJEKA

Na riječkom Korzu ove godine okupljene na dočeku zabavljaju Dubioza kolektiv, Gustafi i Diskurz.

OPATIJA

Za odličnu atmosferu na novogodišnjem dočeku na Ljetnoj pozornici u Opatiji ove će se godine pobrinuti Zlatan Stipišić Gibonni.

PULA

U Puli se novogodišnji doček već tradicionalno organizira na Forumu, gdje će ove godine nastupati Vesna Nežić Ružić, Anelidi i The Night Express, doček na Danteovom trgu će opet biti uz brojne DJ-eve, a na Portarati nastupaju Čuvari svirala i VIS The Thunderbirds.

GOSPIĆ


Temperaturu u Gospiću lani je dizala Lana Jurčević, ali ove godine doček neće biti ni približno tako spektakularan - nastupaju domaći bendovi Agonicell, Tajno ime, Gloria, Likosi i Starmali.

OTOČAC


U Otočcu su se i ove godine odlučili za iste, lokalne izvođače - bendove Narodni dar i Pikova dama.

ZADAR


Tekst se nastavlja ispod oglasa
U Zadru će se na otvorenome opet slaviti na nekoliko lokacija. Na Narodnom trgu nastupaju grupa Zadrani i Bepo Matešić, u Varoši grupa Zaratino, Zoran Jelenković i DJ Anđelo, a na Forumu ZD Express i Black Coffee & Martine Thomas.

ŠIBENIK


Šibenčani i njihovi gosti u 2012. godinu će uploviti uz nastupe Helene Bastić u pratnji skupine Cabaret, klape Nas Quatros te grupa Bagatin.

SPLIT


Na splitskoj rivi ove godine nastupaju "kralj bevande" Mladen Grdović, grupa Magazin predvođena Andrejom Šušnjarom te Petar Grašo.DUBROVNIK

"Žena, majka, kraljica" Jelena Rozga novogodišnju će gažu odraditi na dubrovačkom Stradunu, a osim nje nastupaju i Kemal Monteno te klape Cambi i Intrade.

OSIJEK

Na Trgu Ante Starčevića u Osijeku će nastupati Tamburaški sastav Šokci, nakon čijeg nastupa će Osječani u novu godinu ući uz Miroslava Škoru, vatromet, valcer, pjenušac i kuhano vino.

VUKOVAR

U Vukovaru na novogodišnjem dočeku nastupaju Bosutski Bećari i Krunoslav Kićo Slabinac.

VARAŽDIN

Varaždince će ove godine na glavnom gradskom trgu zabavljati "domaće snage" - varaždinska grupa Charlie Tequila Band.

KRIŽEVCI

Tradicionalni doček Nove godine i ovog će puta biti na Strossmayerovom trgu i to uz glazbu sastava RIO iz Zagreba, šampanjac, kuhano vino i vatromet.

POŽEGA

Na Trgu svetog Trojstva će se 2012. godinu čekati uz nastupe tamburaškog sastava Bekrije i Borisa Ćire Gašparca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara