Novom Supermanu digitalno smanjili muškost

HOLIVUDSKI autori danas koriste kompjutere i digitalnu tehniku da bi glumcima stvorili izgled po svom ukusu, pa djevojkama povećavaju grudi, a muškarcima smanjuju prirodnu muškost.

Novi akcijski junak Brandon Ruth u filmu "Superman Returns" o zvijezdi poznatog stripa u uskom kostimu previše je isticao svoju seksualnu obdarenost, pa su mu producenti, u brizi za dječicu koja idu u kino, jednostavno "srezali" veličinu penisa.

Tabloidi pišu da se na setu filma žensko osoblje otimalo oko skidanja njegovog kostima nakon snimanja, kako bi iskoristile priliku da ga štipaju za guzu i bolje pogledaju njegovu muškost.

U filmu glume još Kevin Spacey i Kate Boswort, a redatelj Bryan Singer čak je utrpao i isječak s pokojnim Marlon Brandom koji je glumio u originalu.

26-godišnji Brandon do sada se pojavljivao u televizijskim sapunicama, voli igrati nogomet i plivati, a tvrdi da mu je odijevanje kostima Supermena odmah dalo snagu da se iskaže u prvoj velikoj filmskoj ulozi, iako je svjestan da neće nadmašiti svog prethodnika Christophera Reevea.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara