Novopečena plavuša Tyra Banks osvojila prvi Emmy i zaplakala

VODITELJICE Ellen DeGeneres i Tyra Banks najveće su zvijezde 19. dodjele Daytime Emmyja, prestižne televizijske nagrade za talk show i informativne emisije koja se jučer održala u holivudskom Kodak Theatru. Ellen DeGeneres, koja je nedavno najavila kako će se vjenčati s dugogodišnjom djevojkom Portijom De Rossi, sinoć je osvojila četvrti uzastopni Emmy kao voditeljica iznimno gledanog vlastitog talk showa, a Tyra Banks potvrdila je uspješnu "regrutaciju" iz manekenke u televizijsku zvijezdu te je kući ponijela svoj prvi Emmy i najavila kako "nema namjeru stati". U pravom holivudskom stilu, pala je i pokoja suza na pozornici, a svi su pohvalili njezinu odluku da postane - plavuša.

"Zahvalila bih Opri Winfrey, jer mi je ona najveća inspiracija. Ona je prva i jedina televizijska kraljica!", rekla je Tyra Banks primajući nagradu, a i drugi su se sinoć bavili najpoznatijom voditeljicom na svijetu, iako nije nazočila dodjeli. Jedna od zvijezda ceremonije bila je, naime,  Rachel Ray, kuharica koja je s televizijskom rubrikom počela upravo u emisiji Opre Winfrey te se već u svojoj prvoj sezoni isprofilirala kao omiljeno TV lice. Činjenica da je mlada voditeljica i "lifestyle stručnjakinja" odnijela nagradu za najbolji talk show proglašena je ujedno i iznenađenjem večeri.

"The View" gubi desetu godinu zaredom

Sapunica "General Hospital" proglašena je najboljom serijom, a nagradu za životno djelo dobio je legendarni američki voditelj Regis Philbin. Hvaljeni talk show "The View", kojeg među ostalima vode Whoopi Goldberg i Barbara Walters, ostao je bez nagrade i to desetu godinu zaredom pa su zvijezde showa neslužbeno proglašene "gubitnicama desetljeća".

Oprah je prije nekoliko godina izjavila kako se više neće predlagati za Daytime Emmy, a neki smatraju da je, poput Katherine Heigl, koja je nedavno odbila nominaciju za seriju "Uvod u anatomiju", takvom odlukom "uništila karijeru". "Ukoliko nekom nije stalo do nagrade, pristojno bi bilo doći na pozornicu, uzeti kipić, nasmiješiti se i otići. Ovakva pametovanja po tiskovinama nikome nisu potrebna", rekla je medijima Sarah Tickel iz produkcije Emmyja.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara