O čemu misli Britney dok se samozadovoljava

DONEDAVNA samozvana "djevica" kao da je izgubila sve moralne kriterije pa se raspričala o svom seksualnom samozadovoljavanju i odvela sestricu u transvestitski klub.

Britney vjerojatno želi 12-godišnju sestru Jamie Lynn što prije upoznati sa svim tajnama seksa pa ju je povela na proslavu prijateljeva rođendana u klub gdje goste poslužuju muškarci odjeveni u žensku odjeću.

Kada im u gaćice ubace lovu transvestiti se skidaju na stolu pred gostima što je sigurno "oduševilo" klinku Jamie.

Britney, kojoj tabloidi pripisuju kratke "bliske susrete" s pjevačem Fredom Dustom, glumcem Colinom Farellom i oženjenim plesačem Columbusom Shortom, očito nakon raskida veze s Justinom Timberlakeom nema redovni seksualni život pa je priznala da se mora sama zadovoljavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Izjavila je da to ne čini stalno, ali "to je život" pa se ne mora skrivati. Ako dečki stalno govore o tome, zašto ne bi i djevojke. Otkrila je da kada "to" radi mašta o Bradu Pittu i Georgeu Clooneyu.

Na svoj novi album stavila je čak i pjesmu o masturbaciji "Touch Of My Hand" i objasnila da "kada si sama imaš puno vremena razmišljati o stvarima koji te čine sretnom".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara