Oasis poručili fanovima da ˝umru od hipotermije˝

OASIS su nakon velikog broja koncerata širom svijeta doputovali u Veliku Britaniju, te održali svoj prvi nastup u Brightonu, gdje su već uspjeli izazvati mali skandal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naime, prema tabloidima, gitarist/pjesmopisac Noel Gallagher je usred izvedbe njihovog najvećeg hita "Wonderwall" poručio nekim fanovima da umru od hipotermije.

Malo koji Oasisov koncert prođe bez nekakvog incidenta, pa je tako bilo i u Brightonu. Sve je započelo Liamovim vrijeđanjem tehničara zaduženih za zvuk, ali i problemima istoga s glasom pri izvođenju jednog od njihovih recentnih singlova - "Stop Crying Your Heart Out". Naime, umjesto pjevanja refrena pjesme, Liam je samo ispuštao zvukove koji su podsjećali na šištanje.

Kako tvrdi tabloid The Sun, Noel je njihov najveći hit "Wonderwall" izveo samo uz pratnju svoje akustične gitare, pritom se žestoko obrušivši na fanove koji su pjevali zajedno s njim. Konkretno, Noel je usred pjesme povikao: "Svi vi jadnici koji pjevate Wonderwall, nadam se da ćete umrijeti od hipotermije!"

No, neki fanovi tvrde da je izjava uzeta van konteksta, te da se samo radilo o "dobronamjernom Gallagherovskom humoru".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara