Obitelj na okupu nakon 15 godina: Will Smith se našao s ekipom "Princa s Bel-Aira"

Foto: Facebook

GLUMAC kojeg je serija "Princ s Bel-Aira" proslavila, Will Smith objavio je danas na svom Facebook profilu novu fotografiju s glumcima iz serije. Ekipa iz serije našla se na humanitarnom događaju kojeg je organizirala Karyn Parsons koja je u slavnoj komičnoj seriji glumila razmaženu Hilary.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
43-godišnji Will je rekao da je oduševljen što se ponovno našao sa svojom drugom obitelji i to baš na Božić na humanitarnom događaju: "Sezona blagdana počinje s ponovnim sastankom ekipe `Princa s Bel-Aira`. Ništa nije tako dobro kao blagdani s obitelji". Na fotografiji su još i Tatyana Ali koja je glumila Willovu rođakinju Ashley, Alfonso Ribeiro koji je utjelovio rođaka Carlton te James Avery koji je držao obitelj na okupu kao ujak Phil. Nedostaju neponovljivi Joseph Marcell koji je igrao batlera Geoffrey, te glumice koje su glumile Willovu tetu Vivian.

Fotografija je privukla veliku pažnju fanova i prisjetila ih vremena kad su ovi manje ili više slavni glumci imali koju kilu i koju sijedu manje, kao i njihovi gledatelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara