Objavljena knjiga "Seksualni savjeti za djevojke" Flic Everett

ZAGREBAČKA izdavačka kuća "Celeber" objavila je u svojoj biblioteci "Y", većinom posvećenoj tabu temama, knjigu "Seksualni savjeti za djevojke" Flic Everett.

Predstavljajući smislen i drzak pristup seksu u 21. stoljeću, knjiga "Seksualni savjeti za djevojke" ulazi ravno u osnove spavaće sobe, napominje u obavijesti o objavljivanju knjige izdavač.

Autorica u uvodu ističe da njezina knjiga govori o stvarnim ljudima i da savjete daju stručnjaci koji ne govore o nemogućim i apstraktnim primjerima.

Taj džepni priručnik ne zazire niti od jednog područja seksa te, uz više od stotinu konkretnih savjeta i natuknica za bolje odnose, obrađuje pitanja duhovnog spolnog odnosa, emocionalnoga oslobađanja i razgovora o spolnosti.

Priručnik "Seksualni savjeti za djevojke" dodatak je serijalu na britanskoj TV postaji Channel 4, u kojem je autorica savjetnica.

Flic Everett dosad je objavila knjige "Sex Tips: Red Hot Sex", "Sex Tips: Fantasy Sex" i "The Girls Guide To Getting It On": What Every Girl Should Know About Sex".

Njezine knjige spadaju u skupinu sve brojnijih i popularnijih izdanja u svijetu koja savjetuju ljude kako da sami poboljšaju različita područja svojih života.

"Seksualne savjete za djevojke" prevela je na hrvatski jezik Iva Špoljar.

U biblioteci "Y" dosad su objavljene knjige "Junky" Williama S. Burroughsa, "Ispod kože" Michela Fabera, "Zaslijepljen bjelinom" Roberta Sabbaga, "Junf" Mary Karr i "Polupani lončići" Jasne Šurina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara