Objavljeno je gdje će se održati idući Eurosong

Objavljeno je gdje će se održati idući Eurosong
Screenshot: YouTube

NA OVOGODIŠNJEM Eurosongu pobjedu je odnio nizozemski predstavnik Duncan Laurence, a danas su nizozemske televizije NPO, NOS i AVROTROS objavile da će se 65. izdanje Eurosonga održati u dvorani Ahoy Arena u Rotterdamu od 12. do 16. svibnja, prenosi Eurosong.hr.

Domaćinstvo je Rotterdamu donijela upravo spomenuta dvorana, koja može primiti više od 16 tisuća ljudi, stoji u specijalnom izvještaju povodom objave domaćina Eurosonga. "S Rotterdamom kao domaćinom Eurosonga, nismo odabrali samo grad s posebnom pričom i nedvojbenom odlučnošću", rekao je izvršni producent Sietse Bakker.

"Naša je želja organizirati Eurosong koji će biti slavljem diljem Nizozemske i koji funkcionira kao pokazatelj za našu zemlju u Europi. Sretni smo što kao nacionalna televizija možemo sada raditi s Rotterdamom i Ahoy Arenom kako bismo organizirali jedinstveni događaj koji spaja i inspirira sve stanovnike Nizozemske i Europe", dodala je glavna ravnateljica NPO-a Shula Rijxman.

I sam prošlogodišnji predstavnik Nizozemske prije nekoliko je mjeseci izrazio želju da Rotterdam dobije organizaciju sljedećeg Eurosonga, a zanimljivo je kako je svoju pobjedničku pjesmu "Arcade" snimio u nekadašnjem silosu, danas umjetničkom centru Maassilo upravo u Rotterdamu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara