Objavljeno što je Ivanka napravila Melaniji prije inauguracije

Objavljeno što je Ivanka napravila Melaniji prije inauguracije
Foto: FAH

IAKO se Melania Trump bojala da parada niz Aveniju Pennsylvania u Washingtonu nije sigurna, Ivanki Trump nije bilo pretjerano stalo do njenog mišljenja. Kako otkriva nova knjiga, kći američkog predsjednika htjela je na trenutak biti princeza.

Ivanka je organizatorima parade jasno dala do znanja da će se ona održati, unatoč tome što ih je Melania upozoravala na opasnosti. Kako tvrdi Jane Fox, autorica knjige Born Trump, Trumpova kći vjeruje da su oni američki ekvivalent britanske kraljevske obitelji te da je ulazak njenog oca u Bijelu kuću njihova krunidba. Zahtijevala je da se za nju vikend uoči inauguracije spremi Lincolnova soba u Bijeloj kući.

Fox, koja piše i za Vanity Fair, dodaje da je Ivankina knjiga Žene koje rade isprva bila toliko hladna da su joj izdavači savjetovali da je sredi kako bi izgledala "kao da ju je pisala osoba koja ima puls".

U knjigu je uključen i jedan stari Trumpov citat.

"Želim petero djece, jer s pet možete biti sigurni da će barem jedno ispasti poput vas", rekao je.

Fox tvrdi da su na kraju njegovi atributi raspršeni po sve petero djece. Don mlađi je postao pit bul svog oca, što je napredak u odnosu na dane kad su ga zvali Don Pelena jer bi ostao bez hlača kad bi se napio. Ivanka je ovisna o medijskoj pažnji poput oca, a Eric je naslijedio očevu ljubav prema nekretninama. Koje su osobine naslijedili Tiffany i Barron nije još navedeno.

"Trumpovi su se vidjeli kao moderna verzija Kennedyjevih, no inauguracija je više podsjećala na drugu američku prvu obitelj, Kardashiane", navodi Fox.

"Ivanka je posebno željela zauzeti glavnu poziciju na pozornici. Kad je Melania otvorila vrata Bijele kuće svoj Trumpovoj djeci, Ivanka je izrazila želju da spava u sobi Abrahama Lincolna. Ta joj je želja odobrena. Kad je Melania odbila ideju o paradi nakon zakletve, Ivanka se umiješala. 'Bit će parade', rekla je organizatorima. Unajmila je stilista za taj dan i rekla prijateljicama da želi biti princeza. 'Rekla sam joj da je to inauguracija, ne krunidba''', ispričala je jedna njena frendica.

Nijedno od njegove djece nije vjerovalo da će Donald postati kandidat Republikanske stranke, kamoli da će postati predsjednik.

Tjedan dana prije izbora Ivanka je odlučila izvući maksimum iz situacije pa je izdavačima ponudila svoju knjigu. Izdavači su joj savjetovali da knjizi doda emocije i otkrije detalje o svom odnosu s roditeljima.

U Bijeloj kući je nazivaju princezom jer nitko ne zna koji je zapravo njen posao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara