"Obnažene djevojke na jumbo plakatima štete turizmu, a i premijerka bi se mogla opet iznervirati"

Tekst: P.R.
Foto: Borna Čavrag/Index, screenshot YouTube

KAKO rastu temperature, tako padaju slojevi odjeće s pripadnica ljepšeg spola, bilo onih od krvi i mesa, bilo onih koje nam se smiješe i zavodljivo nas gledaju s nekog od mnogobrojnih jumbo plakata smještenih na strateška mjesta diljem grada. Vjerovali ili ne, postoje oni koji uvećane fotografije atraktivnih djevojaka uopće ne primjećuju, a ima i onih koji su zbog istih doživjeli nekoliko sudara. Trećima pak jumbo plakati služe kao izvrsno orijentacijsko sredstvo.

"Bilo bi zanimljivo vidjeti političarke na jumbo plakatima"

"U Rijeci se orijentiramo i objašnjavamo jedni drugima put pomoću takvih plakata. Na kući mog prijatelja bila je Nikolina Pišek, pa se moja želja za poznatom Hrvaticom na jumbo plakatu već ispunila. Iako je možda bila malo preodjevena za moj ukus", rekao je za Index Mario "Bijela Udovica" Lipovšek i dodao kako ipak smatra da takvih plakata ovoga ljeta ne bi trebalo biti.Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Zamislite kako bi se samo Nijemci sablaznili da dođu na Jadran i vide obnažene djevojke na jumbo plakatima. To bi štetilo turizmu. Svi bi trebali biti odjeveni, ne želim da se premijerka opet iznervira. Ja bih se žrtvovao zbog nje", kaže Lipovšek i dodaje kako ima previše dobrih komada koji bi se mogli naći na tom mjestu te da bi možda bilo zanimljivo u takvom izdanju vidjeti neku domaću političarku. "Bilo bi zanimljivo, ali ipak, bez pretjerivanja".

"Dekoncentrirati vas može i atraktivna suputnica"


Za razliku od Maria, Luka Bulić i Ištvan Varga plakate uopće nisu primijetili. "Iskreno, nisam ih niti vidio. Na svakodnevnoj ruti do posla ih baš i nema, morat ću reći nadležnima da stave koji", kazao je Luka dok Ištvan zbog žurbe također nije primijetio atraktivne dame. "Jao, nisam ih niti primijetio. Sad ću definitivno više pozornosti obratiti na te lijepe gradske znamenitosti".

Niti Jole ne obraća previše pozornosti na jumbo plakate, ali ima svoje favorite za buduće reklamne kampanje. "Volio bih vidjeti Severinu. Ili Jelenu Rozgu i Natali Dizdar. Dekoncentriraju li me? Pa baš i ne. Pametno su postavljeni tako da ih vozači mogu u miru pogledati dok recimo stoje na semaforu. Ima puno drugih stvari koje me mogu dekoncentrirati, na primjer atraktivna suputnica", otkriva Jole koji kaže kako su u takvim situacijama sretni limari koji imaju pune ruke posla.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara