Obožavatelji 4 dana kampiraju u L.A.-u zbog premijere "Eclipse"

Tekst: A.A.
Foto: JLP

OBOŽAVATELJI vampirske sage "Sumrak" pokazali su da su za pogled izbliza na svoje junake iz filma spremni učiniti sve. Cijela gomila zaljubljenika u priče o vampirima okupila se u Los Angelesu i odlučila nekoliko dana kampirati kako bi bila najbliže zvijezdama filma kada stignu na premijeru novog nastavka "Eclipse" u četvrtak, 24. lipnja.

Robert Pattinson, Kristen Stewart, Xavier Samuel i ostali članovi filmske ekipe morat će se pripremiti za pravu navalu u četvrtak u L.A.-u. Fanovi pred Nokia Plazom kampiranje su počeli četiri dana prije premijere, a svakim danom ih je sve više. Organizatori su za njih predvidjeli posebno ograđeno područje koje su obožavatelji ubrzo pretvorili u pravi mali grad pod šatorima.

Budući da su stvorili ogromnu gužvu, postoje pravila koja moraju poštovati kako se ne bi dogodile nesreće. Tako je u improviziranom kampu zabranjeno kuhanje, a glazba se smije slušati samo preko slušalica. U kampu je također zabranjeno pušenje. U područje namijenjeno fanovima mogu ući samo oni koji su se prijavili organizatoru i dobili posebne narukvice s brojevima prema kojima će biti raspoređeni po gledalištu na dan premijere.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara