Obrasli 34-godišnji Joaquin Phoenix napušta film i posvećuje se glazbi

Obrasli 34-godišnji Joaquin Phoenix napušta film i posvećuje se glazbi

GLUMAC Joaquin Phoenix definitivno je odlučio reći zbogom Hollywoodu. Nakon što je završio sa snimanjem i posljednje scene na svom novom filmu "Two Lovers" u kojem mu je partnerica Gwyneth Paltrow, najavio je svoj odlazak iz filmskog svijeta. 

Glumac, koji se proslavio ulogoma u Gladijatoru za koju je bio i nominiran za najprestižniju nagradu Oscara u kategoriji najboljeg sporednog glumca, više se neće šetati crvenim tepihom, barem ne onim filmskim. Nakon što je dobio i službenu potvrdu struke da je glazba također scena u kojoj se snalazi kao riba u vodi, bilo je za očekivati ovakav slijed događaja. Joaquin je vlasnik glazbene nagrade "Grammy" zbog svog rada na soundtracku za film "Walk the Line" i od tada ne prestaje svaki trenutak slobodnog vremena provoditi u studiju i stvarati nove uspješnice. 

Glumca, koji svoj privatni život skriva kao zmija noge, sudeći prema njegovim najavama više nećemo pratiti na filmskim platnima, već ćemo posjećivati njegove koncerte. Ovo će biti strašan gubitak za filmsku, ali veliki doprinos za glazbenu scenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S.C.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara