Očitava puls i znojenje: Nogometaš kupio podvezicu koja otkriva vara li ga supruga

Foto: gorgeousgarters.com

EVO jedan kreativan prijedlog za poklon za Valentinovo. Naime, ako ste sumnjičavi prema svojoj voljenoj, možete joj kupiti "Chastity Grater", podvezicu koja sadrži mikročip. Mikročip na podvezici može vam otkriti da li vam je vaša bolja polovica vjerna, jer očitava ubrzani puls i znojenje. Stoga, ako vas voljena kojim slučajem laže, i nalazi se s nekim iza vaših leđa, mikročip će očitati njezin ubrzani puls i znojenje, koji su specifični za seksualno uzbuđene osobe.

Čim se pojave znakovi seksualnog uzbuđenja, dobit ćete poruku o tome što trenutno osjeća vaša nevjerna draga. Za dežurne kritičare se također našlo rješenje, naime, nevjerna djevojka ne može skinuti podvezicu prije nego li se pošalje automatska poruka.

Navodno je usluge ove podvezice koristio i jedan poznati britanski nogometaš kada je posumnjao da ga supruga vara. Inače, ona je djelo bračnog para, Edwarda i Lucinde Hale. Naime, Lucinda je bila nevjerna svom suprugu i tad im je brak bio pred raspadom. Kako je suprug ne bi ostavio, Lucinda je odlučila izraditi podvezicu koja bi joj suprug vjerovao da to više neće napraviti. Otkrili su britanskim medijima da im posao cvjeta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara