Od farmera do arhitekta: Istraživanje pokazalo tko se najčešće seksa

Od farmera do arhitekta: Istraživanje pokazalo tko se najčešće seksa
Foto: Instagram

ISTRAŽIVANJE koje je proveo Lelo UK pozabavilo se otkrivanjem povezanosti između seksualnog života i izbora zanimanja, a rezultati su pokazali pripadnici kojih profesija imaju najbogatiji, a kojih najsiromašniji seksualni život.

U istraživanju je sudjelovalo 2000 muškaraca i žena, a rezultati pokazuju da se najviše seksaju farmeri. Njih čak 33 posto izjavilo je da ima seksualne odnose najmanje jednom dnevno. Odmah iza njih našli su se arhitekti od kojih se 21 posto seksa najmanje jednom dnevno, a treći na listi su frizeri sa 17 posto. Na listi osoba koje se najviše seksaju nalaze se osobe zaposlene u oglašavanju te odvjetnici i učitelji. 

Loše vijesti dobili su novinari od kojih svaki peti tvrdi da se seksa samo jednom mjesečno. 

Nije lako ni odvjetnicima koji su se pokazali kao osobe koje je najteže zadovoljiti, te je 27 posto njih priznalo da glume orgazam svaki put kad imaju seksualni odnos. 

"Unutar svake profesije postoje određene sličnosti, no bitno je uzeti u obzir da postoje brojne individualne razlike koje utječu na ljudsku seksualnost. Svakako, očekivali smo da će postojati neki trendovi, primjerice količina fizičke aktivnosti kod farmera za razliku od nekoga tko se bavi uredskim poslom, koji utječu na količinu fizičke spreme i energije. Faktori životnog stila koje nam naš posao nameće imaju veliki utjecaj ne samo na seksualne aspekte naših života, već i na kvalitetu života općenito", objasnila je Kate Moyle iz Lelo UK. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara