Od Kineskog zida do Špičkovine: Pogledajte kako se internet zeza s Grubnićevom Photoshop aferom

Od Kineskog zida do Špičkovine: Pogledajte kako se internet zeza s Grubnićevom Photoshop aferom

Foto: Instagram

INTERES hrvatske javnosti za Instagram profil Marka Grubnića ne jenjava. Nakon što je otkriveno da je Modni Mačak "posudio" nekoliko fotografija profesionalnih fotografa i blogera, a popriličan broj drugih fotografija izazvao je sumnju da se voli zaigrati i s Photoshopom, sve je zanimalo kako izgleda ta njegova "slikovnica" koju prema vlastitim riječima stvara na svom profilu.

Interes je dodatno podgrijao sam Marko, koji je nakon izbijanja "afere Photoshop" zaključao svoj profil pa svi oni koji su željeli baciti oko, to nisu mogli učiniti. Nakon jednodnevne blokade, Grubnić je popustio, otključao svoj profil i poručio da njegove fotografije nisu fotošopirane, a one koje nisu njegove nije imao namjeru ukrasti, već su mu se samo svidjele kad ih je vidio.

Kao i bezbroj puta do sada, njegovo demantiranje nije zaustavilo internet. Maštoviti Hrvati odmah su se primili Photoshopa i poveli Marka na put oko svijeta. Osim "New Yorka" i "Kineskog zida" obišao je i Špičkovinu, a "viđen" je i u Dinamovom autobusu. U međuvremenu je osnovana i "Photoshop škola Marka Grubnića".

S obzirom na to da je Marko rekao da svoju nevinost u ovom slučaju neće dokazivati na sudu jer želi i dalje uživati u životu, možda se i on nasmije na ove internetske šale. 

Pusabok! <3

Posted by Lajk.hr on 19. siječnja 2016
 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šaljite nam Vaše radove na kojima se nalazi naš profesor Marko Grubnić ili na kojima se Vi nalazite ali uz upotrebu Photoshopa! Sve objavljujemo!!!

Posted by Photoshop škola Marka Grubnića on 19. siječnja 2016
 

Pratite nas i naučite svaki dan nešto novo!

Posted by Photoshop škola Marka Grubnića on 20. siječnja 2016
 

[NAVIJAČI] Među mnoštvom fotografija koje nam navijači šalju svakog dana, našla se i Antunova fotografija s polaska naše...

Posted by GNK Dinamo Zagreb on 19. siječnja 2016

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara