Od stjuardese do kraljice Instagrama: Bivši joj mjesečno plaća 332 tisuće dolara

Od stjuardese do kraljice Instagrama: Bivši joj mjesečno plaća 332 tisuće dolara
Foto: Instagram

NJU ČESTO trpaju na liste bogatih klinaca s Instagrama, iako Jamie Chua iz Singapura ima pune 44 godine. Na njenu sreću izgleda toliko mladoliko da mnogi misle da je sestra svoje 18-godišnje kćeri.

U Singapuru je nazivaju Kraljicom Instagrama, a ova majka dvoje djece ima dvoje kućne pomoćnice koje se na putovanjima brinu da ona ima savršene fotke za tu društvenu mrežu. Pomoćnice je fotografiraju sve dok ona nije u potpunosti zadovoljna fotografijama, a kako su pisali lokalni mediji, Chua ne vjeruje da spontane fotke mogu biti dobre.

Chua je isprva bila stjuardesa Singapore Airlinesa, sve dok na letu nije upoznala indonezijskog tajkuna Nurdiana Cuacu. Veoma brzo su se vjenčali i dobili djecu, no brak nije opstao. Nakon 15 godina su se razveli zbog "nepomirljivih razlika".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ♡ ᒍᗩᗰIE ᑕᕼᑌᗩ ♡ 蔡欣颖 (@ec24m)

Tijekom brakorazvodne parnice Chua je zahtijevala i dobila alimentaciju od 332 tisuće dolara, koje troši na "brigu o sebi i djeci", piše Yahoo Singapore.

Na kraju su se Chua i Cuaca nagodili izvan suda, nakon što je ona uspjela blokirati njegovu imovinu. Nije poznato što je sve dobila nakon toga, no očito je da poslije razvoda ugodno živi. Singapurski portal Lollipop javio je da mjesečno troši 10.000 dolara na održavanje mladenačkog izgleda svog lica i tijela.

"Volim jesti, no volim i zadržati vitku figuru pa dvaput tjedno ide na tretman Cryosculpt, kojim se smrzava i uklanja masnoća iz tijela. Jedan tretman košta 1100 dolara. Osim toga idem na dubinsko čišćenje tjemena svakog tjedna, što je oko 250 dolara za 30 minuta", rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ♡ ᒍᗩᗰIE ᑕᕼᑌᗩ ♡ 蔡欣颖 (@ec24m)

Osim s 21-godišnjim sinom Clevelandom i 18- godišnjom kćeri Calistom, Chua živi s roditeljima te dečkom, koji se povremeno pojavljuje na obiteljskim fotografijama.

Kako pišu singapurski mediji, vlasnica je najveće kolekcije torbica Hermes i navodno ih ima 200. Kako bi ih očuvala, spremljene su u staklene kutije.

Iako je tvrdila da ne vjeruje u to da djeci treba kupovati sve što požele, njena kći je snimljena s Chanelovim torbicama čija je cijena 5000 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ♡ ᒍᗩᗰIE ᑕᕼᑌᗩ ♡ 蔡欣颖 (@ec24m)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ♡ ᒍᗩᗰIE ᑕᕼᑌᗩ ♡ 蔡欣颖 (@ec24m)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara