Od zatvora do modnih pista: Evo gdje su i što rade djeca najpoznatijih Hrvata

Od zatvora do modnih pista: Evo gdje su i što rade djeca najpoznatijih Hrvata

Foto: Index/Instagram/Facebook

NJIHOVI roditelji su godinama među najpoznatijim i najslavnijim osobama u našoj zemlji, a djecu nisu izlagali javnosti dok se ona nisu sama počela prikazivati u pozitivnom i negativnom svjetlu. Djeca poznatih Hrvata danas su dečki i cure raznih profesija i različitih načina života. Neki osvajaju rektorove nagrade, a neki leže u zatvorima. Ima i onih koji su odlučili krenuti stopama svojih roditelja, onih koji neodoljivo podsjećaju na njih, ali i onih koji nisu ni slika ni prilika slavnih majki i očeva.

ISABELLA KIM POPOVIĆ

Isabella Kim je kći pjevača Danijela Popovića i u više je navrata pokušala postati pjevačica. Više se puta pojavljivala se u reality programima gdje su se tražile nove glazbene zvijezde, ali nikada nije u potpunosti zasjala. Posljednih se godina njezino ime spominalo samo u negativnim konotacijama, a danas na njezinom Facebook profilu možete pronaći informaciju da je ona "Pjevačica za svatove, uživo pratnje i u klubovima uz DJ-a"

ELLA DVORNIK

Kći Dina Dvornika u javnosti se prvi put pojavila u realityju "Dvornikovi" sa 14 godina, a od tada je mijenjala imidže, navike, profesije i stavove. Ella je pisala blog, sa 16 se godina fotkala za naslovnicu Klika, nosila revije, kreirala, objavila nekoliko singlova, i na kraju puta otišla u London gdje je nakon mukotrpnog rada u kafiću postala blogerica i upoznala Charlesa s kojim se i zaručila ove godine.

NINA MAMIĆ Sve ste pročitali. Kći Zorana i Vanje Mamić leži u pritvoru zbog prijetnji bivšem dečku. Ovime je prvi put došla u hrvatske medije.

IVANA KOVAČ

Kći Miše Kovača i Anite Baturine liječila se od ovisnosti o drogama u komuni, a koketirati s narkoticima počela je nakon smrti brata Edija i razvoda slavnih roditelja. Uspješno je pobijedila ovisnost i postala pjevačica. Kratko je pjevala u grupi Magazin, i snimila nekoliko pjesama u duetu s ocem. 

ANAMARIJA I ANTONIO ASANOVIĆ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djeca Aljoše Asanovića postali su poznati medijima nakon što se na hrvatskoj modnoj sceni pojavila dizajnerica Anamarija, čije kreacije rado nose poznate Hrvatice. Anamarija je uspješna u svom poslu, nedavno je postala i majka, a Antonio je nogometaš, doduše još se uvijek nije uspio približiti uspjesima svog oca. Anamaria i Antonio su složni brat i sestra, a Antonio je i kum njezinoj kćerkici Zorki.

 

Neboj se dok je barba tu🍼🍼❤❤

Fotografiju objavljuje Antonio Asanovic (@asanovic_antonio)

LANA RADELJAK

Kći Dikana Radeljaka i Ene Begović prelijepa je mlada dama koja neodoljivo podsjeća na svoju majku. Lana ima 16 godina, i rijetko se pojavljuje u javnosti.

ARIANA KOPLJAR

Kći Saše Kopljara uspješno gazi modnim pistama diljem svijeta. Nedavno je nosila i Diorovu reviju, a pošto lijepa Ariana ima tek 16 godina može se pretpostaviti da najbolje za nju tek dolazi.

 

Finally sixteen! 😄🎉 #colorsmodelmanagement #premiermodels #monster_mgmt #birthday #sixteen #happy #16

Fotografiju objavljuje Ariana (@ariana.kopljar_official)

MAJA LENA LOPATNY

Vjerojatno jedan od najsvjetlijih primjera djece poznatih i slavnih roditelja. Iako je često bila žrtva predrasuda, ova mlada dama je jedna od najuspješnijih studentica na Fakultetu političkih znanosti kojeg će uskoro i završiti, a nedavno je dobila i Posebnu rektorovu nagradu za rad na studentskoj televiziji. Želja joj je uspjeti u novinarstvu i svim se silama trudi da svoj naum i ostvari.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara