Odabrali ste: Najviše vas iritira bračni par Radeljak

Vlatka i Dikan dobili su nešto više od 39% glasova u našoj anketi, pa zaključujemo kako omražena pjevačica i bivša TV voditeljica spektakularnim vjenčanjem i posvajanjem male Lane Radeljak i nije stekla simpatije javnosti. Precijenjene slike u jednom hrvatskom tjedniku, gotovo nikakav odjek posljednjeg albuma, pretjerano eksponiranje pokćerke i slične medijske egzibicije zasigurno su pogodovale činjenici da upravo Vlatka i Josip Radeljak uvjerljivo zauzmu prvo mjesto na listi najiritatnijih domaćih poznatih parova.

S gotovo 24% glasova slijede ih Paola Valić i Krešo Jengić, koji su svojedobno punili novinske stupce narkomanskom aferom, a danas govore uglavnom o izliječenju, dok također "potonula" pjevačica Paola po tko zna koji put najavljuje diskografski projekt za kojeg se nada da će ju konačno maknuti s margine domaće glazbene scene.

Stalne svađe, izbjegavanje fotografa i izjava o njihovoj ljubavi svrstale su Danijelu Martinović i Petra Grašu na treće mjesto liste najiritantnijih, s nešto više od 16 % glasova. Violeta i Nikša iz Big Brothera smjestili su se na četvrto mjesto s 11 % glasova, a Leonarda i Zvonimir Boban, te Tatjana Jurić i Vedran Ješe očito vas ne iritiraju previše, jer se za njih odlučilo nešto manje od 10 % glasača.

Foto: B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara