Odbačene optužbe za silovanje protiv supruga Celine Dion

AMERIČKA policija odbacila je optužbe za silovanje protiv supruga pjevačice Celine Dion, a osoba koja ga je optužila morat će odgovarati zbog pokušaja iznuđivanja 13,5 milijuna američkih dolara od slavnog para, javlja BBC.

Yun Kyeong Sung Kwon optužila je Renea Angelila, supruga Celine Dion, da ju je u ožujku 2000. silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu. 61-godišnji Angelil, koji je i menadžer svoje supruge, od početka je žestoko odbacivao te optužbe.

Policija je izjavila da će odustati od tog slučaja zbog manjka dokaza. ´Postupak protiv gospodina Angelila službeno je zatvoren´, izjavio je Jeff Carlson, poručnik lasvegaške policije.

Tužiteljica Kwon (47) tvrdi da ju je Angelil protiv njezine volje pratio u hotelsko dizalo, seksualno je zlostavljao i na kraju silovao u njezinoj sobi.

Nakon svega, ona i njezin suprug Ae Hoe Kwon (50) uhićeni su pod optužbom za urotu zbog iznuđivanja novca i zbog podmićivanja svjedoka. Sada su u zatvoru u Las Vegasu.

Policijski poručnik Ted Snodgrass rekao je da su supružnici Kwon u uredu Angelilova odvjetnika tražili veliku količinu novaca, kako ne bi javnosti otkrili informacije o slučaju silovanja.

Kwonova je optužena i da nije platila račune u kazinu u iznosu oko 500 tisuća dolara, a čeka je i sudski proces zbog izdavanja nevažećih čekova.

Angelil se brine za karijeru Celine Dion (34) otkad je ta planetarno poznata pjevačica imala 12 godina. Vjenčali su se u prosincu 1994., a sin Rene-Charles rodio im se u siječnju 2001.

Dion bi u ožujku trebala početi trogodišnji angažman u Caesars Palace u Las Vegasu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara