Odnos Severine i njenog sina: "S tri godine rekao je: 'Mama, ti si legenda'"

Odnos Severine i njenog sina: "S tri godine rekao je: 'Mama, ti si legenda'"
Foto: Instagram

EMOTIVNO pismo koje je svom sedmogodišnjem sinu Aleksandru uputila Severina Kojić prikupilo je više od 438 tisuća lajkova i gotovo 21 tisuću komentara. Među onima koji joj pišu poruke podrške su i brojne poznate osobe iz Hrvatske, ali i s cijelog Balkana. Najviše je tu Severininih kolega i kolegica koji ne mogu ni zamisliti kroz što prolazi.

Posebno emotivna bila je poruka Severinine nećakinje Mije Popović, koja je s pjevačicom i njenim sinom neko vrijeme živjela u zagrebačkom stanu.

"'Mama, ti si LEGENDA', rekao je s tri godine,️ sa sedam ti je napisao da si najbolja, a uskoro će sam uzeti svog Woodyja i vratit će se kući", napisala je.

"Pretužno.... Budi jaka draga i sve će se ovo završiti i dijete ćeš vratiti ako ima pravde!! DIJETE TREBA DA BUDE UZ MAJKU!!! A otac.. da bude prijatelj i podrška svom djetetu .. i u svemu uvijek tu kao otac zaštitnik a ne sudac", poručila joj je turbofolk zvijezda Indira Radić.

"Oduzeti majci dijete... To je monstruozno i nedopustivo! Gdje djetetu može biti bolje i tko dijete može više voljeti od rođene majke", zapitala se Ana Nikolić.

"Jedna je majka i to nitko ne može zamijeniti, dijete to osjeća i uvijek će znati, sve će doci na svoje i vjerujem da ćete ponovo biti zajedno onako kako treba, kao majka moje misli su uz tebe i tvog sina. Sve nas žene , majke nepravda vama učinjena i nas boli i jako ljuti", napisala je Biljana Tipsarević, modna dizajnerica i supruga tenisača Janka Tipsarevića.

"Pretužno... Strašno mi je žao", napisala je Pamela Ramljak.

"Uz tebe sam prijateljice moja i umirem od boli i nepravde... srce mi se raspada... ali mi smo jake. Sve možemo. I trebamo. I preokrenuti državu i regiju cijelu ako treba. Sve smijeniti, jednog po jednog sudionika ovog gnjusnog zločina i izložiti ih stupu srama. Ako mi to ne možemo, tko može??? Vratit ćemo ti sina jer je jedino to ispravno, humano i ljudski. Svako dijete treba majku svaku sekundu, a ne 88 sati mjesečno. Ovaj presedan je zločin koji trebamo osuditi. Za razliku od očevog novca i osvete, nas pokreće ljubav", poručila je Suzy Josipović dodavši da je samo jedna mama.

"Nemoguće mi je izraziti što osjećam, nek sve naše pozitivne vibracije pronađu tvoje srce i ojačaju ga da sve ovo izdržiš", napisala je Severinina bliska prijateljica Matija Vuica koja joj je dizajnirala vjenčanicu.

"Isuse, rasulo mi se srce u 900 komada. Oprosti im, Bože, oni ni ne shvaćaju što su napravili", napisala je Lana Klingor.

"Srce puca na ove riječi"; komentirala je Iva Šarić Leko.

"Mama je mama. Jedna jedina, najbolja. Da jedna sutkinja, zena, nepoznata osoba.. odluci uskratiti malom djetetu majku? Majci uskratiti svog sina? Sutkinja? Zakon? Kakav je to zakon, za koga je pisan i GDJE mi to živimo? Ja sam mama i za mene je ovo sto se dogodilo potpuni sumrak našeg društva, sudstva, (ne)odgovornih struka koje sudjeluju u ovoj strahoti. Na osnovu čega? Vrtići i škole su puni baka, djedova, teta čuvalica.. je li to mjerilo brige, ljubavi? Hoće li se sad svakoj med. sestri ili doktorici koja dežura po 24 h i ne dolazi kući zbog posla možda dijete uzeti? Neće.. Neće ih izuzeti ni od, socijalnom centru, poznatih zlostavljača dok ih po pedeseti put ne prebiju pa igrom slučaja ne završe na tv u . Ali ovdje je netko tako htio, uzeti djetetu mamu, i to odmah .. u jednom popodnevu. Znaci STRASNO, NELJUDSKI I NEDOPUSTIVO", istaknula je manekenka Darija Crnjaković, koju se emotivno povezivalo sa Zoranom Mamićem.

Podršku Severini pružile su Žanamari Perčić, Sandra Afrika, Sonja Kovač, Iva Radić, Bojana Gregorić Vejzović, Paola Valić Bekić, Tončica Čeljuska, Franka Batelić, Luka Nižetić, Viktorija Rađa i mnogi drugi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara