Oklopnjak u limuzinskom ozračju

Oklopnjak u limuzinskom ozračju

VEĆ SMO imali prilike viđati limuzine razvijene na osnovi luksuznih terenaca, pa čak i one dobivene produljivanjem Ferrarijevih bolida. Novost u ponudi je luksuzno uređeni oklopni transporter.

Nakon angažmana u Zaljevskom ratu i Bosni ovaj je tenk ušao u novu mladost. Ovo nesvakidašnje vozilo potpuno je legalizirano za cestovnu upotrebu. Pokreće ga Rolls-Royce osam-litarski dvotaktni dizel motor snažan 300 KS. Maksimalna brzina 17,5 tona teškog oklopnjaka je 64 km/h. Jedini problem vlasniku bi mogla predstavljati potrošnja koja se kreće od 70 l/100 km na više.

Iako je vrijednost limo-tenka procijenjena na čak 50.000 GBP, isti može biti vaš za znatno manje novaca, ali samo na jedan dan. No, i to je više no dovoljno da iskusite sve draži vožnje u ovakvom prometalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena najma je oko 2.000 funti, što uključuje i tročlanu posadu. Inače, u ovaj transporter može se smjestiti do osam putnika koji će na raspolaganju imati sve, od hladnjaka napunjenog bocama šampanjca, pa sve do atraktivnog osvjetljenja i jacuzzija.

Više informacija o ovakvom tipu zabave možete naći ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara