Oliver Dragojević i Petar Grašo 19. lipnja na umaškom Stella Marisu

Tekst: K.Z.

U SUSRET uzbudljivoj glazbenoj sezoni, Stella Maris predstavlja nastup dviju glazbenih ikona, Olivera Dragojevića i Petra Graše, koji će 19. lipnja održati veliki ljetni koncert u Umagu.

Još se nisu stišale vijesti o uspješnom nastupu u Royal Albert Hallu u Londonu niti o rasprodanom Lisinskom u Zagrebu, a Oliver je odlučio učiniti novi veliki koncertni pothvat pa će 19.lipnja na stadionu Stella Maris u Umagu prirediti još jedan koncert na radost vjernih obožavatelja te samo za njih otpjevati najveće hitove iz svoje 30 godina duge glazbene karijere.

Morskom će vuku na pozornici društvo praviti još jedna glazbena legenda, Petar Grašo, a dva vrhunska glazbenika u Umagu na zajedničkom nastupu garancija su odličnog provoda pod zvjezdanim nebom stadiona Stella Marisa. Vrhunska glazba uz iskrenu emociju Olivera za klavirom te osebujnim vokalom Graše bit će idealni koncertni poklon ovog ljeta. Nakon koncerta zaplešite još malo na službenom after partyju u klubu Jimmy Woo, a karte za ovu glazbenu poslasticu možete nabaviti u pretprodaji po promotivnoj cijeni od 90 kn i to u poslovnicama Eventima ili na www.eventim.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara