Omiljeni dizajner kraljice Ranije od Jordana na DFWZ-u

NAKON New Yorka, Milana, Tokija i Londona multitalentirani britanski dizajner Philip Colbert, čiji dizajn obožavaju kraljica Raniju od Jordana, dizajneri Matthewa Williamsona i Karla Lagerfelda te trendseterice Sienna Miller i Peaches Geldof, predstavit će na Dreft Fashion Weeku Zagreb svoju modnu marku, preciznije pop bend The Rodnik Band.

Simultano koristeći glazbu s umjetnošću i modom, The Rodnik Band uvelike odmiče od tradicionalnog poimanja modnih marki, i tvori tako univerzalan modni koncept. To i mnogo više doživjet će posjetitelji u Balonu Boćarskog doma, kao i prolaznici prateći live stream na Trgu bana Jelačića ili na službenoj stranici Dreft Fashion Weeka Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ovaj nam je nepredvidivi kreator, sklon gerilskim akcijama, poput revije koju je u tajnosti planirao u londonskoj nacionalnoj galeriji prošle godine, kada muzejsko osiguranje nije moglo spriječiti stotine posjetitelja da snimaju i prate manekenke koje su defilirale dvoranama, pripremio pravi show. Ono što nam je ipak otkrio jest da je kolekcija konceptualnih i ironičnih kreacija inspirirana modernom umjetnošću, posebice Marcelom Duchampom i pop art pokretom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara