On je Hefner za seljačine: "Ja sam debeli dekintirani lik s malim kurcem, ali okružen sam ljepoticama"

On je Hefner za seljačine: "Ja sam debeli dekintirani lik s malim kurcem, ali okružen sam ljepoticama"

Foto: Mike Busey/Instagram

U SREDIŠNJOJ Floridi postoji mjesto u kojem se svi vaši snovi mogu ispuniti, piše Mitchell Sunderland, novinar Vicea koji je pretprošle godine posjetio jedno od najrazvratnijih mjesta na svijetu.

Radi se o Sausage Cityju, "raju na Zemlji" koji je stvorio 35-godišnji Mile Busey kojeg bismo bez previše uljepšavanja mogli nazvati seljačinom iz okruga Osceola.

Mjesto na kojem se ostvaruju najprljavije fantazije

A Sausage City je priča za sebe, radi se o mjestu gdje se, pruži li vam se za to prilika, mogu ispuniti sve vaše najdekadentnije seksualne fantazije, neovisno o tome želite li pucati mitraljezom u društvu samoprozvane "najprljavije striptizete u Orlandu" ili ševiti djevojku dok istovremeno vršite nuždu i tuširate se.

Mike i njegova družina čudaka i ljepotica koje se nazivaju "Busey Beauties" žive u "dvorcu" i neprestano održavaju divlje seks-tulume na kojima povremeno ugošćuju poznati polusvijet kao što je Bam Margera, Brett Michaels ili članove grupe GWAR, a usko su povezani i s Juggalo pokretom (mahom seljačine koje sektaški obožavaju grupu Insane Clown Posse).

"Ako nemaš 250 kila, nisi patuljak niti te zlostavljao tata, ne trebamo te", objašnjava Mike.

Party na kojem pivske boce nisu samo u rukama

Tijekom ovih tuluma sasvim je uobičajena pojava naići na scenu dvije djevojke koje se zadovoljavaju bocom piva ili prizor striptizeta koje plešu u krilu veterana u invalidskim kolicima.

Naravno, zbog takvih "Playboyjevih tuluma za sirotinju" imali su velikih problema s okolinom, ali nakon što je "dvorac" promijenio nekoliko lokacija, čini se da su mir napokon pronašli u močvari pored jezera Alligator.

Od dobrog kršćanina do Hefnera za seljačine

Mikeov put je zanimljiv. Kao tinejdžer, svoj je život posvetio Bogu. Kratko je pohađao kršćanski fakultet i igrao za tamošnji košarkaški tim. No, u jednom trenutku osjetio da ga počinje smetati politika i licemjerje škole i na kraju se ispisao.

"Možemo reći da smo se od toga trenutka crkva i ja malo udaljili", objašnjava Mike i dodaje da ga je napuštanje vjere ispočetka deprimiralo. Osjećao se kao da njegov život nema smisla. Pokazalo se da su tulumi ono u čemu se pronalazi, a nakon što se spanđao s novom ekipom i organizirao nekoliko suludih tuluma, pronašao je novi životni poziv.

U to vrijeme nastao je i naziv "Sausage Castle", a kako su ga stanodavci izbacivali iz stanova, shvatio je da ime ostaje, a lokacije se mijenjaju.

Ukrako, dvorac je tamo gdje odluče "spustiti sidro".

Debeli dekintirani lik s malim kurcem

Kao što smo već napisali, močvara je njihov novi dom, a novac za tulume prikupljaju na razne načine. Od iznajmljivanja soba veteranima do seksi live streamova u kojima se pojavljuju njegove golišave ljepotice. Naravno, zarada dolazi i od samih tuluma, a pojedinci plaćaju nekoliko tisuća dolara kako bi nakratko živjeli u dvorcu i ostvarivali svoje seksualne fantazije.

"Ljudi su sa mnom fascinirani jer sam debeli dekintirani lik s malim kurcem, a okružen sam rock zvijezdama i seksi curama. Prosječnom liku dajem nadu da i on jednog dana može biti debeo, imati ružnu frizuru, loše zube i jebati zgodne žene", objašnjava Mike.

U proteklih pet godina, potrošio je više od 50 tisuća dolara kako bi derutnu kućerinu pretvorio u Sausage Castle, a u tom "leglu zla" možete pronaći sve, od akvarija s dildoima preko razvrata na svakom koraku pa sve do stropova s kojih vise gaćice i grudnjaci koje su mu djevojke poklanjale.

Mike je u svom uredu jedan od zidova "ukrasio" kondomom koji je koristio kad je izgubio nevinost.

Jedna velika sretna obitelj

No, najzanimljiviji su stanovnici dvorca koji i čine ovu neobičnu obitelj.

Ratchet Regi održava status "najprljavije striptizete u Orlandu", ratni veteran Nick živi u jednoj od soba s čoporom pasa i puši travu kako nikog ne bi upucao, Robbie, još jedan veteran, živi u kućici pored i morali su mu ugraditi metalnu pločicu u glavu nakon što je zamalo poginuo u prometnoj nesreći, Gola Ashley po cijele dane po kući hoda gola, Gay Aaron pokušava se skinuti s droge, a Kinky Kace doselila je iz izuzetno netolerantnog okruga Citrus nakon što je priznala da je lezbijka.

"Svaki put kad imamo tulum, Mike mi govori da si nađem neku pičku. Za mene je ovo dom, tu me svi prihvaćaju takvu kakva jesam i radim što želim i to mi daje moralnu podršku", govori Kinky Kace.

Ova neobična obitelj zapravo je ono što je Mike oduvijek želio. Većinu djetinjstva proveo je kod različitih udomitelja i nikada nije doznao tko mu je otac. A unatoč perverzijama i svakodnevnim ludostima, Mike i njegovi sustanari brinu jedni o drugima.

"Oduvijek sam imao taj osjećaj nesigurnosti. Kao da ništa nikada nije bilo stabilno. Tijekom odrastanja živio sam na razne načine, ali Sausage Castle bila je jedina stabilna stvar koja traje već 15 godina. Ništa u mom životu nije toliko trajalo. To je jedno od rijetkih mjesta na kojem pronalazim neko bolesno, uvijeno zadovoljstvo i unutarnju sreću i mir usred ovog besmisla koji nazivam životom", zaključuje Mike.

Tekst prenesen s portala VIce. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara