Ona ima deset godina i nevjerojatne trbušnjake - trenira i do 30 sati tjedno

Ona ima deset godina i nevjerojatne trbušnjake - trenira i do 30 sati tjedno
Foto: Instagram

DESETOGODIŠNJA djevojčica Lyza Brooks Mosier iz Georgije stekla je popularnost na internetu zbog svog mišićavog tijela, posebno isklesanih trbušnjaka.

S četiri godine počela je trenirati gimnastiku i oduvijek je bila u odličnoj fizičkoj formi. Prije godinu dana zaljubila se u trening snage. Ustaje ujutro u pet kako bi odradila trening. Lyza trenira otprilike 30 sati tjedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lyzabrooks (@lyzabrooks)

"Lyza je potpuno motivirana jer želi postati najbolja od najboljih. Ona ustaje u pet sati kako bi trenirala. U dvorištu smo postavili gimnastičke sprave na kojima vježba satima", izjavila je njena majka Jill za Caters News. 

Jill kaže da je Lyza oduvijek bila aktivno dijete, ali zaljubila se u vježbanje nakon što je pohađala satove fitnessa prošlog ljeta. Od tada radi na tome i postigla je nevjerojatan napredak. Iako se neki roditelji ne slažu s ovim i kritiziraju ih što desetogodišnje dijete forsiraju, Jill tvrdi da oni nemaju nikakve veze s Lyzinim intenzivnim treninzima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lyzabrooks (@lyzabrooks)

"Ona voli čuti da inspirira druge, ali isto tako se povremeno pojave i zlobne osobe koje kažu da joj ne bismo trebali dopustiti da toliko trenira, no uvjeravam vas, mi nemamo ništa s tim, Lyza moli  da trenira", rekla je Jill Mosier.

Unatoč povremenim negativnim komentarima, Lyzinih gotovo 50 tisuća pratitelja na Instagramu nadahnuto je njenom predanošću i nevjerojatnim mišićima.

"Izgledaš nevjerojatno, djevojko, tako dobro i zdravo", "Ti si tako jaka Lyza! Želim tvoje trbušnjake, "Predivna si", komentari su Lyzinih pratitelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lyzabrooks (@lyzabrooks)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara