One su prokleto ružne

KOLIKO je zapravo glamurozan izgled poznatih ljepotica showbusinessa umjetan, najbolje dokazuju fotografije za koje one ne žele da ih vi vidite.

Kao i o svemu ostalome, na Internetu postoji nekolicina siteova posvećenih upravo fotografijama slavnih glumica i pjevačica bez šminke, ili samo uhvaćenih u nezgodnoj pozi.

Najčešća imena koja se spominju po takvim siteovima su glumica Christina Applegate (sjećate je se iz serije "Bračne vode"), Pamela Anderson, Christina Aguilera, Alicia Silverstone, Britney Spears, Madonna, Cameron Diaz, Avril Lavigne te Renee Zellweger, koja je zablistala pred objektivima fotografa na nedavnoj dodjeli filmske nagrade Oscar.

Fotografije filmskih i glazbenih zvijezda bez šminke tako otkrivaju da Renee Zellwegger i Christina Aguilera imaju pune, debele obraze, kao i da Cameron Diaz ima, blago rečeno, problema s tenom.

No, kako slika ionako govori više od tisuću riječi, ostavljamo vas da uživate u fotografijama koje dokazuju da su i žene koje redovito završavaju na vrhovima top lista najljepših žena na svijetu ipak samo ljudi.


Britney Spears


Jennifer Lopez


Pamela Anderson

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alicia Silverstone


Christina Applegate


Madonna


Cameron Diaz


Renee Zellweger

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara