Opasno mršava Demi Moore: Za sve su krivi fotografi!?

Foto: JLP

NOVE fotografije Demi Moore svakodnevno iznenađuju javnost. Čini se kako je mršava glumica nakon objave prekida s Ashtonom Kutcherom ponovno počela gubiti kilograme. Na nedavnoj održanoj dobrotvornoj manifestaciji na Beverly Hillsu, Demi se pojavila u pratnji svoje kćeri Rumer Willis. Glumica u svojoj 50. godini izgleda puno mršavije od svoje kćeri.

Njezina osobna trenerica smatra kako je stvar zapravo u fotografima koji neprestano iskrivljuju realnu sliku Demi jer je često fotografiraju iz krivih kuteva. "Prvo i najosnovnije, Demi je definitivno žrtva fotografija okinutih iz krivog kuta što svakako ne ide u prilog njezinim kilogramima. U posljednje vrijeme mediji kritiziraju njezin izgled, koji je posljedica stresa kojeg proživljava u svom emotivnom životu".

Također, prema riječima njezine trenerice, glumica u posljednje vrijeme manje jede i više vježba kako bi se riješila nagomilanog stresa, ali je ne krivi jer smatra kako je to normalna ljudska pojava i obrana u kriznim trenucima. "Ne smatram da bi trebala prestati s vježbanjem ili započeti s unošenjem veće količine hrane, preporučujem joj hranu bogatiju zdravim masnim kiselinama kao što su primjerice škampi i avokado".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara