Opel Insignia: Može i kao karavan

Opel Insignia: Može i kao karavan

Treća karoserijska izvedba Insignije bit će premijerno predstavljena početkom listopada na pariškom sajmu automobila. Elegancijom dostojnom izvorne limuzinske izvedbe, Insignia Sports Tourer na europsko tržište stiže u proljeće iduće godine, a za sobom donosi i dvije nove motorne izvedbe.

Dva nova motora, benzinski turbo manjeg radnog volumena i novi turbo dizelski motor, pridružit će se aktualnoj ponudi od sedam motora s limuzinskih verzija. Također, i štedljiva ecoFLEX izvedba bit će u skoroj budućnosti dodana ponudi.

Dizajneri su stražnji dio modela oblikovali na način da se zadrži prepoznatljiva linija izvornika, no istovremeno ponudi i nešto posve novo. Rješenje je pronađeno u skladnom povezivanju poklopca prtljažnika s površinom boka, a značajan dio posla odradila su i moderno oblikovana svjetla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prtljažnik nudi zapreminu od 540 litara, dok je međuosovinski razmak ostao kao kod limuzine, 2,74 metra. No, Sports Tourer je povećanjem prevjesa dulji 80 mm, što u konačnici rezultira duljinom od 4,91 metar.

Insignia Sports Tourer je razvijena u Centru za dizajn i inženjerstvo GM-a Europe u Rüsselsheimu, a proizvodit će se u tvornici u Rüsselsheimu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara