Operacija Trijumf: Nikolina Pišek postaje nova balkanska seks bomba!

Operacija Trijumf: Nikolina Pišek postaje nova balkanska seks bomba!

IAKO već i ptice na granama znaju da će Nikolina Pišek uz Anu Mihajlovski i Milana Kalinića biti jedna od voditeljica regionalnog glazbenog reality showa "Operacija trijumf", Nova TV, čini se, nije usklađena s Beogradom. Dok kao zaklana šuti o tome tko će voditi emisiju s hrvatske strane, na službenim stranicama "Operacije Trijumf" jasno stoji kako je Nikolina jedna od voditeljica. Uz naslov "Nikolina Pišek vodi šou 'Operacija Trijumf'“ piše kako je Nikolina nekoliko dana provela u Begradu pregovarajući sa čelnikom produkcijske kuće "Emotion".

"Pregovori su privedeni kraju te će zvijezda HRT-a postati, uz stari tandem Anu Mihajlovski i Milana Kalinića, zaštitno lice 'Operacije trijumf', emisije u kojoj će se 16 mladih glazbenih talenata boriti za vrijednu nagradu, a ta je svjetska glazbena karijera", piše na njihovoj službenoj stranici. U nadi kako i ovaj show neće propasti, kao što su propali svi u kojima je dosad Nikolina bila voditeljica, ljubitelji glazbe i glazbenih showova jedva čekaju konac rujna kad bi ova emisija trebala početi s prikazivanjem.

"Ne volim sebe gledati na televiziji jer uvijek mislim da sam debela"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam obvezana prema HRT-u i prema svima ne davati ikakve informacije. Za sve se obratite PR-u. Eto, obvezana sam da nikome ništa ne govorim, tako da nemam dopuštenje išta komentirati", rekla je za Index Nikolina Pišek. Kad su je beogradski novinari pitali što misli o sebi kao voditeljici, Nikolina je izjavila: "Ne volim sebe gledati na televiziji, jer uvijek mislim da sam debela ili pričam gluposti. A što se mog izgleda tiče, bila sam na plastičnoj operaciji samo jednom i to kad sam operirala nos. Mislim da za mene najveću opasnost predstavlja to što se ne bojim noža. Zasad nemam inspiracije, ali ako će mi ponovno doći da nešto na sebi operiram sigurno ću to i učiniti".

"Operacija Trijumf" će se prikazivati na Novoj TV u Hrvatskoj, na B92 u Srbiji, u Crnoj Gori, na Radio-televiziji Republike Srpske kao i na Radio-televiziji Federacije BiH, dok još nije poznato na kojoj će se televiziji prikazivati u Sloveniji. Makedonija je jedina zemlja članica bivše Jugoslavije koja neće prikazivati ovaj show. Cilj u showu je naravno pobijediti, a pobjednik će imati priliku snimiti glazbeni album za svjetsko tržište kao i spremati koncerte, promocije i turneje. Njemu će inozemnu glazbenu karijeru omogućiti produkcijska kuća "Emotion".

U showu bi trebali gostovati brojni domaći i strani glazbenici, a u planu je i angažiranje svjetskih zvijezda od kojih su neke već pristale, ali su njihova imena još uvijek tajna. Nagađa se kako je prva zvijezda na popisu gostiju Alicia Keys. "S velikim zvijezdama je jako komplicirano uskladiti termine i dovesti ih u Beograd, ali siguran sam da ćemo uspjeti u svojim namjerama. S Georgom Michaelom ipak još nismo kontaktirali, što ne znači da nećemo", rekao je Goran Stamenković.

Lana Vukičević
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara