Operacija trijumf: Profesori već prijete izbacivanjem s Akademije

Operacija trijumf: Profesori već prijete izbacivanjem s Akademije

ČINI se da je kandidatima najveći problem trenutačno nedostatak vremena za pušenje cigareta uz koju se nerijetko vole odmoriti nakon dugih i napornih vježbi koje im svakodnevno spremaju njihovi profesori u Akademiji. Već drugo jutro bili su primorani ustati se ranije i dan započeti napornim vježbama u fitness dvorani. Iako vježbe nisu bile teške, neki od njih su jedva dočekali da završe s vježbama kako bi se mogli povući u osamu dvorišta Akademije i pripaliti cigaretu.

Međutim, u tom je trenutku do njih došao profesor Pajević i upozorio ih da se ne smije pušiti. Pokislih lica nije manjkalo, a taman kad su mislili da su profesori ispunili kvotu s restrikcijama, profesorica iz plesa im je trenutak kasnije rekla kako ni pod koju cijenu neće trpiti kašnjenja. "Tri kašnjenja i letiš van iz Akademije", rekla je profesorica Milica Cerović.Međutim, kandidati nisu ni sanjali da će im profesor Pajević nakon tečaja pjevanja s prstima u ustima još jednom napomenuti zabranu pušenja.

Kandidati ne odustaju od kršenja pravila

Zaigranim kandidatima će, čini se, trebati još dosta vremena da se priviknu na nov način života koji ih očekuje naredna tri mjeseca ukoliko žele doći do kraja showa. Osim što im je vidno išla na živce svaka zamjerka i restrikcija profesora, prekršili su još jedno pravilo - i drugu su večer ostali budni do sitnih noćnih sati, iako su im profesori prvi dan naglasili da svi moraju biti u krevetu već do ponoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva emisija Operacije Trijumf uživo koja ide ponedjeljkom prošla odlično uz sitne tehničke propuste (sjetimo se pada Ismete Krvavac sa pozornice), sljedećeg ponedjeljka će s kandidatima nastupiti Severina, Laka i Željko Joksimović. Iako još uvijek nije potvrđeno, ali uz Severinu bi se na pozornici trebao pojaviti i Goran Bregović koji je s njom radio na posljednjem albumu "Zdravo Marijo".

L.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara