Opet se osramotila: Tara ne zna da je štrajk scenarista završio davnih dana

Opet se osramotila: Tara ne zna da je štrajk scenarista završio davnih dana

AMERIČKA glumica Tara Reid smatra da je razlog zbog kojeg ne radi taj što je štrajk scenarista još na snazi. Mladoj glumici očito nitko nije rekao da je taj štrajk okončan prije gotovo devet mjeseci. Tara je taj svoj plan otkrila na humanitarnoj gala večeri "El Sueno De Esperanza" u organizaciji "Kućanice" Eve Longorie. Reid smatra da su scenaristi još uvijek u fazi štrajkanja, pa joj to, kako i sama kaže, daje dovoljno vremena za bavljenje nekim drugim poslovima.

"Totalno namjeravam opet početi glumiti, i to čim štrajk scenarista bude okončan. Ekonomija je trenutačno toliko loša da se ljudi boje ulagati novac u filmove. Čak su i one epizode serija koje se čine novima snimljene prije šest mjeseci. Kada ovi napokon prestanu štrajkati, vratit ću se glumi. To je moje srce", rekla je glumica, no očito nije bila svjesna činjenice da je štrajk o kojem priča okončan već u veljači ove godine. A u međuvremenu, dok joj je gluma "na čekanju", Reid je bila zauzeta sa svojim novim zanimanjem. Tara se, naime, u zadnje vrijeme uživjela u ulogu dizajnerice, a čak je bila toliko marljiva da je kreirala vlastitu modnu liniju koja je inspirirana Zakonom privlačnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uskoro mi izlazi modna linija pod nazivom Mantra by Tara Reid. To je kao knjiga 'Tajna', cijela je linija bazirana na bojama. Crvena znači ljubav, plava znači ljubav, bijela je mir, crna označava zaštitu. Dakle, kada nosite te boje vrlo je moguće da privučete nečiju ljubav, a ako nosite zeleno možda vam se te noći i posreći. Stoga, na sebe navucite energiju, jer je u tome poanta cijele kolekcije", ispričala je glumica.

Z.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara