Opovrgnuti napisi da je Madonna napustila Veliku Britaniju

TVRDNJE da je američka popzvijezda Madonna napustila Veliku Britaniju i vratila se zauvijek u Los Angeles nisu točne, priopćila je njezina glasnogovornica.

Liz Rosenberg odgovorila je na napise britanskih listova o tome da su Madonna i njezina obitelj napustili svoj dom u Velikoj Britaniji zbog lošeg vremena, potvrdivši da su američka pjevačica, njezin suprug Guy Ritchie i njihovo dvoje djece trenutno u Los Angelesu, no uskoro će se vratiti u Britaniju.

Madonnina udaja za britanskog redatelja Ritchieja u prosincu 2000. bila je pozdravljena kao krajnji znak njezine ljubavi prema svemu što potječe iz Velike Britanije.

Pošto su kupili kuću u Londonu i imanje na selu, Madonnu su mnogi počeli smatrati ´počasnom Britankom´, javlja BBC.

Prema riječima glasnogovornice, Madonnina se ljubav prema Velikoj Britaniji nije nimalo promijenila i u proljeće se vraća u London. Budući da ima više domova, tijekom godine malo živi u SAD-u, malo u Velikoj Britaniji.

No Madonnin privremeni odlazak izazvao je pravu uzbunu među britanskim tabloidima.

Neki su čak pisali o tome da je pjevačica ispisala svoju šestogodišnju kći iz škole te da Madonna govori svojim prijateljima da joj je dosta ´svega engleskoga´.

No novinar David Thomas i dalje tvrdi da je ona vjerna obožavateljica britanske kulture. Od svoje je udaje usvojila razne aspekte tradicije.

Primjerice, u svojoj ladanjskoj kući bavi se ruralnim tradicijama, poput lova.

U Londonu je pak odabrana za predstavljanje godišnje nagrade Turner za suvremenu umjetnost u Tate Britain.

Konačno, prošle se godine čak pojavila u kazalištu nastupivši u predstavi ´Up For Grabs´.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara