Opru Winfrey slika s Facebooka toliko oduševila da je roditeljima šestorki poklonila 250.000 dolara

Foto: Facebook

KAŽU da slike vrijede tisuću riječi, a jedna fotografija je kraljicu talk showova Opru Winfrey toliko oduševila da je obitelji McGhee odlučila pokloniti nekoliko stotina tisuća - dolara. U istoj je epizodi showa gostovala Celine Dion, koja je govorila o čudesnom rođenju svojih blizanaca.

Umjetnička fotografija na kojoj su prikazani Mia McGhee, njen suprug Rozonno te njihovo šestero djece - Olivia, Madison, Rozonno Jr, Josiah, Elijah i Isaac, a koju je Mia objavila na Facebooku, oduševila je milijune ljudi diljem svijeta, a među njima je i Oprah, koja je, nakon što je vidjela fotografiju, poželjela upoznati obitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim financijske pomoći u vidu bona od 250.000 dolara za Walmart, budući da uzdržavanje šestorki nije nimalo jednostavno, ovoj je mnogočlanoj obitelji Oprah darovala i medeni mjesec u Las Vegasu, iako su se Mia i Rozonno vjenčali još prije 11 godina.

Supružnici su vezu započeli još kao srednjoškolci, a vjenčali su se čim su oboje postali punoljetni. Tri godine su pokušavali zasnovati obitelj, a onda su se podvrgli umjetnoj oplodnji. Prvo ih je razveselila vijest o tome da čekaju blizance, ali su bebe nakon poroda umrle. Nedugo zatim dogodilo se pravo čudo - Mia je ponovno ostala u drugom stanju, a ovog je puta nosila šestorke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara